BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΛΟ-ΜΟΥ)


Λ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καθόσαστε με ένα μολύβι και χαρτί και κάνατε λογαριασμούς, αυτό σημαίνει πως χαρά κι ευτυχία θα νοιώσετε αυτές τις μέρες. Αν είστε εμπορευόμενος και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάρουν άνοδο, γιατί θα δείξετε μια μεγάλη δραστηριότητα. Αν δείτε όμως πως ξεκαθαρίζετε λογαριασμούς με άλλους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προστριβές και μαλώματα. Αν δείτε πως σας έφεραν απλώς έναν λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως θα σας ζητήσουν δανεικά χρήματα. Αν δείτε πως πληρώνετε κάποιον λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Αν δείτε πως δίνετε κάποιον λογαριασμό για τον εισπράξετε, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε. Αν μια γυναίκα δει πως πληρώνει κάποιον λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο που αγαπάει την απατά και την κοροϊδεύει. Αν ο άνδρας δει πως κάνει λογαριασμό με την γυναίκα του ή την φιλενάδα του, αυτό σημαίνει πως θα την απατήσει. Αν δείτε πως σας έφεραν λογαριασμό που σας όφειλαν και σας έδειξαν πως τον ξόφλησαν, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε χρήματα που σας χρωστούσαν.

ΛΟΓΓΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου και πως απλωνόταν μπροστά σας ένας λόγγος, αυτό σημαίνει πως παραμελήσατε πολύ τις δουλειές σας και σας βρήκαν ή θα σας βρουν πολλές στενοχώριες από τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν μαζεμένα. Αν δείτε πως γύρω από σας απλωνόταν λόγγος ή λόγγοι χωρίς να βλέπετε διέξοδο πουθενά, αυτό σημαίνει πως η αμέλεια σας κινδυνεύει την ίδια την υπόστασή σας. Αν όμως δείτε πως βρήκατε δρόμο και περάσατε αυτό σημαίνει πως θα αναλογιστείτε το τι κάνατε και θα χαράξετε νέα πορεία που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει. Ο λόγγος σημαίνει και λόγια πικρά που θα αλλάξετε με τον ή την σύντροφο σας, σε βαθμό που μπορεί να φτάσετε και στον χωρισμό. 

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Αν δείτε στον ύπνο σας λουκάνικα, είτε στον μπακάλη της γειτονιάς σας, είτε στον χασάπη κρεμασμένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας κι αυτό θα γίνει αιτία ώστε γνωστοί και φίλοι, και συνεργάτες θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό από ζήλια και φθόνο, γι αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όλα τα άτομα που σας τριγυρίζουν και που έχετε συναλλαγές. Αν δείτε πως τρωτε λουκάνικα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες και κέρδη πολλά πλην όμως θα μεταχειριστείτε ύπουλα και βρώμικα μέσα. Αν όμως σχεδιάζετε μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να μην διστάσετε καθόλου γιατί θα μετανιώσετε αν δεν επιχειρήσετε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμία που θα σας κάνει ευτυχισμένους και σε πολλούς ή πολλές από σας θα είναι η γνωριμία της ζωής σας. Αν δείτε να φτιάχνετε λουκάνικα εσείς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλος κόπος μέχρι την επιτυχία, αλλά θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε πως πουλάτε λουκάνικα, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί θα βγείτε ζημιωμένος επειδή ο τρόπος που ενεργείτε δεν είναι σωστός και θα μειωθείτε ηθικά.

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πίκρες πολλές αυτές τις μέρες. Αν σας προσφέρουν λουκουμάδες και δεν τους δεχθείτε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες που σας περίμεναν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως προσφέρετε λουκουμάδες ή πουλάτε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πολλούς να στενοχωρηθούν με τις ενέργειές σας. Αν δείτε πως αγοράζετε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με πρόσωπα που δεν τα περιμένατε. Αν όμως δείτε να φτιάχνετε λουκουμάδες, στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά κι ευχάριστα γεγονότα θα ακολουθήσουν τις μέρες αυτές που έρχονται.

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας λουκούμια απλώς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε άσχημα νέα κι αυτό γιατί δεν δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον τόσο για τις δουλειές σας όσο και για όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν δείτε να τρωτε λουκούμια αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια. Αν σας προσφέρουν ή προσφέρετε λουκούμια, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν και δώσετε λύπες αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε να φτιάχνετε λουκούμια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη ζωή σας, πράγμα που θα κάνετε όλους γύρω σας να σας ζηλέψουν.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Αν δείτε λουλούδια στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες με τα αισθηματικά σας. 

ΛΟΥΤΡΟ -ΛΟΥΤΡΑ Αν δείτε πως είσαστε μέσα στο λουτρό του σπιτιού σας και πλένεστε, αυτό σημαίνει πως θ' απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες και στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε τον εαυτό σας σε δημόσια λουτρά ή σε ιαματικά δημόσια λουτρά, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες μέρες και πολλές λύπες και στενοχώριες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε να μπαίνετε σ' αυτά τα λουτρά ή να βγαίνετε απ' αυτά, αυτό σημαίνει πως δεν θα σας αγγίξουν στενοχώριες ή θ' απαλλαγείτε απ' αυτές. Αν όμως δείτε να είσαστε μαζί με άλλα άτομα μέσα σε τέτοια λουτρά, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα μεγάλης απάτης και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε την γυναίκα σας ή την φίλη σας να παίρνει μέρος σε τίποτε λουτρά, αυτό σημαίνει πως σας απατά σε τέτοιο βαθμό που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας. Αν δείτε γυναίκες να κάνουν το λουτρό τους σ' αυτά τα μέρη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρακολουθήσετε την γυναίκα σας ή την ερωμένη σας γιατί δεν φέρετε καλά απέναντί σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει και για σας το ίδιο αν δείτε τον άντρα σας ή τον εραστή σας να κάνει λουτρό σ' αυτά τα μέρη. Αν σαν γυναίκα δείτε να κάνετε εσείς το λουτρό σας, όπως αναφέραμε πιο πάνω, αυτό σημαίνει πως δώσατε το δικαίωμα να σας φερθούν άσχημα με τον τροπο σας και την συμπεριφορά σας.

ΛΟΦΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως φορούσατε κάποιο λοφίο, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε περίγελος στο περιβάλλον σας με τις άστοχες και επιπόλαιες ενέργειές σας. Αν σας φορούν άλλοι το λοφίο αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας μειώσουν ηθικά και θα τα καταφέρουν. Αν δείτε πως αντισταθήκατε και δεν το φορέσατε τελικά, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν αυτό που προσπαθούν, όσο και αν προσπαθήσουν. 

ΛΟΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπάρχει μπροστά σας ένας λόφος και τον θαυμάζετε απλώς αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε στην κορυφή του λόφου και θαυμάζατε γύρω σας το τοπίο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολύ γρήγορα ευτυχία και επιτυχία. Αν ανεβαίνετε αυτόν τον λόφο, αυτό σημαίνει πως ότι κι' αν κάνετε αυτές τις μέρες θα σημειώσει σίγουρα την επιτυχία που θα θέλατε και επιθυμούσατε. Αν η ανάβαση σας δυσκολεύει αλλά εσείς προχωρείτε, αυτό σημαίνει πως θα κοπιάσετε πολύ αλλά θα επιτύχετε στους σκοπούς σας και στις επιδιώξεις σας.

ΛΥΩΣΙΜΟ Αν δείτε στον ύπνο σας να λειώνετε μέταλλα, αυτό σημαίνει πως μεγάλες δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε με τον δυναμισμό σας. Αν δείτε πως λειώνετε μέταλλα και τους δίνετε διάφορες μορφές σε καλούπια αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο ιrτις δουλειές σας και στην ζωή σας, που κι' εσείς δεν το περιμένατε. Αν δείτε να λειώνετε λίπη, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε τον κίνδυνο μιας μεγάλης αρρώστιας που σας απειλούσε.

ΛΥΚΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λύκο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός παρουσιάστηκε στην ζωή σας, όσο πιο πολλοί είναι οι λύκοι που είδατε στ' όνειρο σας τόσο πιο πολλοί είναι και οι εχθροί σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυλαχτείτε και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Αν δείτε πως σας επιτέθηκαν και μπόρεσαν να σας δαγκώσουν, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουν τελικά να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως τους ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν όσο κι' αν προσπαθήσουν. Αν όμως δείτε πως τους τρέψατε σε φυγή ή σκοτώσατε λύκο ή λύκους, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε τον κίνδυνο και κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λύκο στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε στα δίχτυα και στον έρωτα άντρα που θα σας κάνει να υποφέρετε πολύ στην ζωή σας.

ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας βασάνιζε η λύπη ή ότι είσαστε λυπημένος-η αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια χαρά αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν η λύπη που είχατε στον ύπνο σας προερχόταν από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο ή το άτομο αυτό θα σας δώσει αντίθετα μεγάλη χαρά. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι λυπημένο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαστε σίγουροι για τα αισθήματά του και τις σκέψεις του. 

ΛΥΡΑ ( ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ) Αν στον ύπνο σας δείτε το ωραίο αυτό όργανο να το κρατάτε στα χέρια σας και να παίζετε ωραίους σκοπούς, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στη ζωή σας και θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν ακούτε μελωδίες που προέρχονται απ' αυτό το όργανο, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη αγάπη, ένας σφοδρός έρωτας θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως χορεύετε με τους ήχους της λύρας αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα έχει αυτόν τον καιρό θυελλώδεις περιπέτειες που θα προέρχονται από κάποιον παλιό σας έρωτα που θα σας βασανίσει και θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. 

ΛΥΝΩ Αν δείτε πως λύνετε κόμπους στον ύπνο σας, θα απαλλαγείτε από φροντίδες και προβλήματα που είχατε τον τελευταίο καιρό, ευτυχία και χαρά θα είναι συνδεδεμένες αυτές τις μέρες μαζί σας. Αν δείτε πως λύνετε κάποιο πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε δίχως άλλο σε ότι είχατε σχεδιάσει και προγραμματίσει αυτόν τον καιρό. 

ΛΥΧΝΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας λυχνάρι αναμμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη και μεγάλες επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν όμως δείτε λυχνάρι σβησμένο, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ γιατί θα σας βρουν ατυχίες και αναποδιές στη ζωή σας. Αν δείτε λυχνάρι να τρεμοσβήνει αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να καπνίζει και να μυρίζει άσχημα, αυτό σημαίνει πως προχωράτε με ύπουλα και βρώμικα μέσα και θα νοιώσετε την κατακραυγή του κόσμου.

Μ
ΜΑΓΑΖΙ Αν δείτε στον ύπνο σας, ένα μαγαζί άδειο, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει κάποια ασθένεια όχι σοβαρή. Αν δείτε πως έχετε στην ιδιοκτησία σας κάποιο μαγαζί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο όποια εργασία κι αν κάνετε. 

ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μαγκάνι και σας κάνει εντύπωση αυτό και μόνο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές περιπέτειες και θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη στις ενέργειές σας και στις προσπάθειές σας. Αν είναι μαγγανοπήγαδο εγκαταλελειμμένο και έρημο, αυτό σημαίνει πως θα περάστε πολλές στενοχώριες στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως γυρίζετε ένα μαγκάνι απλώς, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σας με ότι καταπιαστείτε αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως γυρίζετε εσείς και πως βγάζετε νερό καθαρό και πίνετε ή ποτίζετε, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και χαρά από ανέλπιστη επιτυχία που σας περιμένει αυτές τις μέρες. Αν δείτε να γυρίζουν άλλοι το μαγκάνι, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε και θα βρείτε υποστήριξη από άτομα που δεν το περιμένατε. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της να γυρίζει μαγκάνι και να βγάζει νερό, σημαίνει πως αν είναι παντρεμένη, θα έχει μεγάλη ευτυχία στο σπίτι της, αν είναι νέα κοπέλα και δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θα κάνει ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως γυρίζετε μαγκάνι και βγάλετε ακαθαρσίες αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδη ανέλπιστα.

ΜΑΓΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας να ασχολούνται άλλοι με μαγείες, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα, γιατί σας στήνουν παγίδες και κοιτάζουν να σας κάνουν κακό και θα μεταχειριστούν βρώμικα μέσα. Αν δείτε πως εσείς ασχολείστε με μαγεία, αυτό σημαίνει πως σχεδιάζετε να πετύχετε κάτι με βρώμικα μέσα, πράγμα που θα κάνετε τους γύρω σας να χάσουν την εμπιστοσύνη τους για το άτομο σας. Αν δείτε πως χρησιμοποιούν μαγείες για σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. αυτό θα γίνει αιτία να σημειώσετε και μεγάλη κοινωνική άνοδο.

ΜΑΓΕΙΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν μάγειρο, και σας κάνει εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι ετοιμάζονται να σας κάνουν κακό. Αν δείτε όμως κάποιον μάγειρα να σας σερβίρει φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό αλλά αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν όμως δείτε πως είσαστε μάγειρας σε κάποιο εστιατόριο, αυτό σημαίνει πως δεν ασχολείστε με σοβαρά πράγματα και χάνετε άδικα τον καιρό σας κι αν συνεχίσετε έτσι μην περιμένετε τίποτα άλλο από στενοχώριες και βάσανα. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τρόπο ζωής και δράσεως. Αν δείτε πως είστε μάγειρας σε ένα καράβι που ταξιδεύει, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μεγάλες προοπτικές στην ζωή σας, και πως θα δημιουργήσετε μια δουλειά που θα ωφεληθεί πολύς κόσμος.

ΜΑΓΙΑ ΨΩΜΙΟΥ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς μαγιά ψωμιού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη ανέλπιστα αυτές τις μέρες και που δεν τα περιμένατε όχι όμως σημαντικά. Αν δείτε πως πιάνετε εσείς μαγιά για να ζυμώσετε, την άλλη μέρα και δείτε πως κάνετε την όλη διαδικασία αυτή, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας.

ΜΑΓΝΗΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στα χέρια σας κρατούσατε έναν μαγνήτη, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε την συμπάθεια και την αγάπη των γύρω σας. Αν είσθε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα διαπιστώσετε πως το πρόσωπο που αγαπάτε σας δείχνει την αγάπη του και την αφοσίωσή του. Αν δείτε να κρατάνε άλλοι μαγνήτη στα χέρια τους, αυτό σημαίνει πως για κάποιο άτομο θα νοιώσετε γοητευμένοι είτε αισθηματικά αν είστε νέος -α είτε εμπορικά αν είστε εμπορευόμενος και θα δεχθείτε σε μια καλή συνεργασία. Αν όμως δείτε πως πετάξατε έναν μαγνήτη από τα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάθε επαφή με συνεργάτες σας ε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εξ αιτίας σας. 

ΜΑΓΟΣ - ΜΑΓΙΣΣΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συζητάτε με έναν μάγο ή μάγισσα, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος σας και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως πηγαίνατε σε μάγο ή σε μάγισσα, αυτό σημαίνει πως σκεφτόσαστε να προχωρήσετε με δόλιους τρόπους σε δύσκολες καταστάσεις που σας έχουν βρει ή θα σας βρουν, γιατί έχετε χάσει ή θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Το όνειρο σας προειδοποιεί πως θα πρέπει να δείξετε σύνεση και να μην διστάσετε να ζητήσετε την ή τις συμβουλές ανθρώπων που θα μπoρέσουν να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά σε μια δύσκολή σας στιγμή. 

ΜΑΕΣΤΡΟΣ Αν δείτε κάποιον μαέστρο στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε καινούργιους ορίζοντες στον κύκλο σας που θα σας ανεβάσουν πνευματικά και κοινωνικά. Αν δείτε να είναι μαέστρος το πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε μαζί του και πνευματικές απολαύσεις πράγμα που θα σας δώσει χαρά κι ευτυχία.

ΜΑΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο σπίτι σας ήταν τοποθετημένο στεφάνι του Μάη, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στην οικογένεια σας που θα σας γεμίσουν χαρά κι ευτυχία. Αν δείτε πως φτιάχνετε με λουλούδια στεφάνι τέτοιο, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο χαράς και ευτυχίας στον έρωτα και στις δουλειές σας. Αν είσαστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γάμο, από φλογερό έρωτα.

ΜΑΘΗΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε μαθητής, ενός σχολείου ή μιας σχολής, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν χαρά κι ευτυχία.

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε στην γλάστρα σας μαϊντανό ολόδροσο και πως τον καλλιεργείτε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε στους ώμους σας ευθύνες και σκοτούρες από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν δείτε πως αγοράζετε μαϊντανό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν οικονομικές δυσκολίες. Αν δείτε πως τρωτε μαϊντανό και είστε νέος νέα, αυτό σημαίνει για σας ερωτική απογοήτευση και πίκρα. Αν δείτε έναν αγρό γεμάτο από μαϊντανό, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάνε τα πράγματα όπως τα είχατε υπολογίσει και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΜΑΪΜΟΥ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μαϊμού αυτό σημαίνει πως κάποιο πρόσωπο ύπουλο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που οι σκοποί του δεν θα είναι τίμιοι απέναντί σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν την δείτε δεμένη ή μέσα στο κλουβί της, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε να σας ξεγελάσουν γιατί θα πάρετε έγκαιρα χαμπάρι τα ύπουλα σχέδια ανθρώπων που ήθελαν να σας κάνουν κακό και που τους είχατε εμπιστοσύνη. Αν δείτε πως αγοράσατε μια μαϊμού αυτό σημαίνει πως θα δώσετε εμπιστοσύνη σε πρόσωπο που θα σας προδώσει. Αν δείτε πως σκοτώνετε μια μαϊμού, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από δύσκολη κατάσταση που είχατε βρεθεί αυτόν τον καιρό.

ΜΑΪΣΤΡΟΣ (ΔΡΟΣΕΡΟ AΕPAKI) Αν δείτε στον ύπνο σας πως καθόσαστε κάπου και πως σας δρόσιζε το μαϊστράλι, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μια μεγάλη ανακούφιση από βάσανα και από στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Σημαίνει και ευχάριστη είδηση που θα πάρετε σύντομα για κάτι που σας στενοχωρούσε, κι αυτό θα σας ανακουφίσει σημαντικά.

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρώγατε μακαρόνια, αυτό σημαίνει πως οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν κι αυτό θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Αν δείτε πως αγοράζετε ή παρασκευάζετε εσείς οι ίδιοι μακαρόνια, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε μην απογοητευθείτε η επιτυχία σας είναι σίγουρη. Αν δείτε πώς βράζετε μακαρόνια αυτό σημαίνει θα πάρετε σωστές αποφάσεις που θα σας φέρουν πραγματοποίηση των ονείρων σας. Αν δείτε πως κάνετε τραπέζι και προσφέρετε μακαρόνια, αυτό σημαίνει σύντομο κι ευτυχισμένο γάμο.

ΜΑΚΕΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζατε μια ωραία μακέτα κι αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες πνευματικές στιγμές κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αν όμως η μακέτα σας προξενεί δυσφορία, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από κάτι που θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες.

ΜΑΛΛΙΑ Αν δείτε πως είχατε ανακατεμένα μαλλιά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μπερδέματα και φασαρίες. Αν όμως δείτε πως τα χτενίζετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις σοβαρές για να τακτοποιήσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν άσχημα χτενισμένα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα μάθετε για την απιστία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως σας έκοβαν τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγουν στενοχώριες και βάσανα, αν δείτε πως εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν περιμένατε αλλά θα απαλλαγείτε από στενοχώριες γιατί εσείς θα δώσετε μια σωστή λύση. Αν δείτε ότι κόβατε τα μαλλιά σας πολύ κοντά αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε απαλλαγμένοι από σκοτούρες κι από βάσανα και θα νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Αν δείτε πως τραβούσατε τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα. Αν δείτε πως σας έπεσαν τα μαλλιά σας τελείως και πως γίνατε φαλακρός, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές ατυχίες και στενοχώριες. Αν δει γυναίκα αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα την βρουν δυστυχίες, πίκρες και πολλά βάσανα. Αν είδατε πως είχατε άσπρα μαλλιά αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από πολλές στενοχώριες γιατί θα έχετε αποτυχίες στις δουλειές σας και στο έρωτα. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν ξανθά, θα σας βρουν καυγάδες οικογενειακοί. Αν δείτε πως λούσατε και χτενίσατε ωραία τα μαλλιά σας, αυτό σημαίνει πως θα ανεβείτε κοινωνικά και θα νοιώσετε την εκτίμηση στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν κατσαρά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αποτυχίες ερωτικές, γιατί δεν θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αν δείτε μαλλιά καλοχτενισμένα και ριγμένα ανέμελα σε ώμους γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε μια κοπέλα που θα της δείξετε μεγάλη αδυναμία. Αν γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως η αφέλειά της είναι μεγάλη και θα πάθει ζημιές. Αν ένας άνδρας δει γυναίκα με κόκκινα μαλλιά αυτό σημαίνει πως θα λυπηθεί από φτηνές σκηνές ζηλοτυπίας. Αν την δει με μαύρα μαλλιά σημαίνει φλογερό ερωτικό πόθο.

ΜΑΝΤΗΛΙ Αν δείτε στο ύπνο σας ότι κρατούσατε μαύρο αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πολλές πίκρες και στενοχώριες. Αν δείτε πως κρατούσατε μαντήλι σχισμένο στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα πληγωθείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρατε μαντήλι ή σας πρόσφεραν, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσουν ή θα νοιώσετε φίλους πραγματικούς. Αν είστε νέος -α και δείτε πως σας πρόσφεραν ή προσφέρατε μαντήλι αρωματισμένο, αυτό σημαίνει για σας ότι ένα αίσθημα αγνό θα πλημμυρίσει την καρδιά σας και θα βρει ανταπόκριση από άτομο του αντίθετου φίλου. Αν πάλι δείτε πως αγοράζετε μαντήλι ή μαντήλια, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε άτομο να σας προσφέρει μεγάλη και σημαντική βοήθεια που δεν την περιμένατε. Αν δείτε όμως να πουλάτε ή να πετάτε μαντήλι, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε πολλά στην ζωή σας. Αν δείτε όμως μαντήλι γεμάτο κεντήματα, αυτό σημαίνει για τους νέους -ες πως θα γνωρίσουν το πρόσωπο της ζωής τους και θα κάνουν γρήγορο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε να φοράτε μαντήλι στο λαιμό σας ή στο πέτο σας, αυτό σημαίνει πως θα εξαπατηθείτε ή θα εξαπατήσετε.

ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μανουάλι γεμάτο αναμμένα κεριά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις. Αν είναι σβηστό και χωρίς κανένα κερί, αυτό σημαίνει πως συγγενικό σας πρόσωπο θα βρεθεί σε κίνδυνο. Αν δείτε πως βάζετε εσείς αναμμένο κερί στο μανουάλι, αυτό σημαίνει για σας απαλλαγή από σκοτούρες και βάσανα.

ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρωτε ή αγοράζετε μαντολάτο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και τους γύρω σας. Όλα σας φαίνονται ρόδινα, ενώ στην πραγματικότητα κάτι δεν πηγαίνει καλά.

ΜΑΝΤΡΑ Αν δείτε πως η μάντρα που σας περιστοίχιζε σας έδινε σιγουριά αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε αυτόν τον καιρό ένα κλίμα ευτυχίας, γαλήνης και ξεγνοιασιάς. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, να ξέρετε πως σας περιμένει μέλλον σίγουρο και γάμος ευτυχισμένος. Αν δείτε πως την μάντρα την χτίζετε εσείς για περίφραξη του σπιτιού σας ή του κτήματος σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες τόσο σε σας όσο και στην οικογένειάς σας. Αν είσαστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μέλλον λαμπρό και σίγουρο και πως βαδίζετε σε σωστό δρόμο και θα δημιουργήσετε άνετη και ευτυχισμένη ζωή. Αν δείτε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά, αυτό σημαίνει κάτι νέο θα παρουσιαστεί στην ζωή σας, κάποια νέα δουλειά για τους παντρεμένους που θα την κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση. Για τους ανύπαντρους σημαίνει νέα πορεία στη ζωή τους και γρήγορο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε μια μάντρα γεμάτη σκουπίδια, αυτό σημαίνει μιζέρια και λύπες σας περιμένουν τις ημέρες που έρχονται.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας μαξιλάρια απλώς, αυτό σημαίνει πως αν είναι καθαρά και λευκά, σας περιμένει μια ευτυχισμένη αισθηματική περιπέτεια. Αν δείτε πως κοιμόσασθε σε ένα απαλό και καθαρό μαξιλάρι αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή γεμάτη έρωτα και χαρούμενα γεγονότα που θα γεμίσουν αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Αν όμως τα μαξιλάρια που θα δείτε ότι είσαστε ξαπλωμένοι ήταν σκληρά και σας προξενούσαν δυσφορία και στενοχώρια, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά και στις δουλειές σας. Αν δείτε πως κοιμόσασθε σε βρώμικα μαξιλάρια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα διαπιστώσετε μια μεγάλη απάτη που θα ανακαλύψετε εις βάρος σας. Αν δείτε πως κοιμόσασθε χωρίς μαξιλάρι, αυτό σημαίνει πως πολλά βάσανα και στενοχώριες θα περάσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μαξιλάρι ξεσχισμένο και κουρελιασμένο αυτό σημαίνει μιζέρια και κακομοιριά σας περιμένουν αυτόν τον καιρό.

ΜΑΡΑΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχε πιάσει μαρασμός, αυτό σημαίνει πως ήταν το όνειρο σας μια αντανάκλαση της ψυχολογικής σας κατάστασης. Αν όμως δείτε το πρόσωπο σας μαραμένο ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, αυτό σημαίνει πως τίποτα δεν θα σας πάει καλά αυτόν τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι η όψη του μαραζωμένη, αυτό σημαίνει πως θα του συμβούν άσχημες καταστάσεις και γεγονότα και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία ανθοδέσμη όλο μαργαρίτες ολόδροσες και ολόφρεσκες, αυτό σημαίνει πως θα σας βασανίσουν αναμνήσεις και η Θλίψη θα σας φέρει στενοχώρια. θα κλάψετε κάποια χαμένη σας αγάπη γιατί χάθηκε εξ αιτίας των μεγάλων λαθών που κάνατε στο παρελθόν. Αν σας προσφέρουν μαργαρίτες, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα που θα σας προξενήσουν μεγάλη μελαγχολία. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς, τότε αυτό σημαίνει πως με την απρεπή συμπεριφορά σας θα πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει και που αργότερα θα το σκεφθείτε και θα μετανιώσετε. Αν δείτε πως μαζεύετε μαργαρίτες ή αγοράζετε, θα σας δώσει μεγάλη πίκρα το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως κρατούσατε μια μαργαρίτα στο χέρι σας, αυτό σημαίνει πως θα χωρίσετε με τον ή την αγαπημένη σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως μαδάτε μια μαργαρίτα σαν τους παλιούς ερωτευμένους, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να έχετε καμία ελπίδα για την εξέλιξη μιας αισθηματικής σας υπόθεσης, τα πάντα έχουν πάρει τέλος και τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει το παραμικρό. Το όνειρο σας προειδοποιεί να πάψετε να έχετε ελπίδες.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μαργαριτάρι μέσα σε ένα όστρακο, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κι ευτυχισμένο γεγονός θα συμβεί αυτές τις μέρες στην ζωή σας, που θα κάνει ευτυχισμένο εσάς και την οικογένεια σας. Αν δείτε μαργαριτάρια είτε σκόρπια είτε σε κολιέ είτε σε ένα οποιοδήποτε κόσμημα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε μια έντονη δραστηριότητα αυτές τις μέρες. ότι όνειρα έχετε ή είχατε στην ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Οι επιτυχίες στην ζωή σας και σε όλους τους τομείς θα είναι εντυπωσιακές και θα σας γεμίσουν χαρά κι ευτυχία. Η κοινωνική σας άνοδος είναι εξασφαλισμένη μαζί με την επαγγελματική. Το όνειρο σας προειδοποιεί να ξεκινήσετε ότι έχετε σκεφθεί όσο παράτολμο και να είναι μην διστάσετε σε τίποτα προχωρήστε γιατί σας παρουσιάστηκε η ευκαιρία της ζωής σας. Αν δείτε ότι διαλέγετε μαργαριτάρια, ή τα αγγίζετε απλώς, αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη χαρά σας περιμένει. Αν δείτε πως φοράτε μαργαριτάρια είναι ακόμη πιο καλό το όνειρο, γιατί σημαίνει πως στην προσπάθεια σας να πετύχετε δεν έχετε μόνο την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα βρεθούν και ισχυρά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν πολύ για να πετύχετε. Φροντίστε λοιπόν να αξιοποιήσετε τόσο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, όσο και τα πρόσωπα που θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν. Αν δείτε όμως μαργαριτάρια ή μαργαριταρένια κοσμήματα σε μια βιτρίνα κι εσείς τα θαυμάζετε απλώς, αυτό σημαίνει πως δειλιάζετε να προχωρήσετε στην επιτυχία και στην ζωή γιατί σας τρωει και σας βασανίζει η ζήλια για τις επιτυχίες των άλλων. Αν δείτε όμως πως άλλοι κρατούν μαργαριτάρια επάνω τους ή στα χέρια τους ή να φορούν, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε πράγματι για επιτυχία άλλων που θα μάθετε και θα λυπηθείτε πολύ. κακό είναι αν δείτε πως πετούσατε ή πουλούσατε μαργαριτάρια. αυτό σημαίνει πως θα διώξετε την επιτυχία και την τύχη μέσα από τα χέρια σας.

ΜΑΡΚΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μάρκα κεντημένη επάνω σε ένα ρούχο ή σας κάνει εντύπωση μια μάρκα ενός αυτοκινήτου, χωρίς όμως να σκεφτόσαστε πριν κοιμηθείτε κανένα κεντημένο μπουφάν ή καμιά συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας στόχους που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. αυτό γίνεται γιατί δεν πιάνεστε με την ουσία κάθε πράγματος αλλά Όλα τα εξετάζετε επιφανειακά. Αν δείτε πως σταμπάρετε μια μάρκα κάπου, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία που δεν την περιμένατε. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε ότι κεντάτε σε ρούχα ανδρικά μια καρικατούρα με αρχικά ενός ανδρικού ονόματος, αν δεν είσαστε ερωτευμένη με πρόσωπο που τα αρχικά του ονόματος του ήταν τα ίδια με αυτά που κεντούσατε, τότε θα σας κάνουν προξενιό, ή θα σας γίνει πρόταση γάμου από πρόσωπο που τα αρχικά του θα είναι τα ίδια με αυτά που κεντούσατε, ή μια είδηση από πρόσωπο που το όνομά του είχε τα ίδια αρχικά με αυτά που κεντούσατε.

ΜΑΡΜΑΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μάρμαρα άσπρα και σας κάνει εντύπωση, αυτό, τότε να περιμένετε μια δύσκολη περίοδο να περάσετε αυτές τις μέρες. Κάτι δεν χειριστήκατε καλά και θα αντιμετωπίσετε στενοχώριες, τόσο από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά όσο και από τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αν δείτε μάρμαρα σε εργαστήριο που έχει σχέση με τα νεκροταφεία, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια ή για την αρρώστια κάποιου συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε να σκαλίζουν ή να σκαλίζετε ονόματα σε μάρμαρο, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ για τον χαμό κάποιου καλού σας φίλου. Αν δείτε μαύρα μάρμαρα, αυτό σημαίνει Θάνατο συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε κόκκινο μάρμαρο, αυτό σημαίνει πως θα χωρίσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως το σπίτι σας ήταν μαρμάρινο τότε να περιμένετε κάτι το συνταρακτικό αυτές τις μέρες σε σας και την οικογένειά σας, το όνειρο είναι πολύ καλό και θα περάσετε μια περίοδο ευτυχίας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ορυχείο μαρμάρου, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική άνοδο, αλλά αυτό θα σας απορροφήσει τόσο πολύ που θα παρεξηγηθείτε στο περιβάλλον σας. Αν δείτε να γυαλίζετε μάρμαρα, αυτό σημαίνει πως κάποια χαρά σας περιμένει αμέσως τις επόμενες μέρες. Αν δείτε να σπάτε ή να σπάζουν μάρμαρα, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγει μια μεγάλη στενοχώρια.

ΜΑΡΜΑΡΑΣ Αν δείτε πως είσαστε μαρμαράς στον ύπνο σας, χωρίς όμως να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε πολλές δυσαρέσκειες γύρω σας, αλλά και με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αιτία για Όλα αυτά είστε εσείς και κανένας άλλος. Αν δείτε να είναι άλλος μαρμαράς και συμφωνείτε για κάποια εργασία μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια δυσάρεστη είδηση αυτές τις μέρες που θα σας στενοχωρήσει πολύ.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε μαρμελάδα ή φτιάχνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σας γίνει πρόταση γάμου αν είστε ανύπαντρος -η. Αν την τρωτε όμως, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη στενοχώρια αυτές τις μέρες και το φταίξιμο θα είναι δικό σας. Αν δείτε να προσφέρετε μαρμελάδα, στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρήσετε άτομα που δεν πρέπει. Το ίδιο θα συμβεί σε εσάς αν δείτε να σας προσφέρουν μαρμελάδα στον ύπνο σας.

ΜΑΡΟΥΛΙΑ Αν δείτε μαρούλια καταπράσινα κι ολόδροσα είτε στο χωράφι είτε στο μανάβη της γειτονιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει υγεία και χαρούμενα γεγονότα αυτές τις μέρες. Αν τα δείτε στον κήπο του σπιτιού σας αυτό σημαίνει χαρά στο σπίτι σας και οικογενειακή ευτυχία. αν τα τρωτε με ευχαρίστηση αυτό σημαίνει πως αν είστε νέος -α θα γνωρίσετε άτομο του αντίθετου φύλλου και ίσως το πρόσωπο αυτό να είναι και ο σύντροφος της ζωής σας. Αν δείτε πως σας προσφέρουν μαρούλι στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ψυχική γαλήνη και ευτυχία, γιατί θα δείτε να αναγνωρίζονται οι αγώνες σας και να ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε να αγοράζετε μαρούλια. Αν δείτε να κόβετε μαρούλια στο περιβόλι και να τα τοποθετείτε σε τελάρα τότε το όνειρο σας είναι πιο καλό, οι δουλειές σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο και αυτό θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία. Αν δείτε να σας προσφέρουν μαρούλια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Το ίδιο θα δώσετε εσείς μεγάλη ικανοποίηση αν δείτε να προσφέρετε εσείς μαρούλι ή μαρούλια.

ΜΑΣΤΙΓΙΟ Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να σας μαστιγώνουν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλο διασυρμό εξ' αιτίας του φερσίματος σας. καλό θα είναι να δώσετε μεγάλη σημασία στην συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως μαστιγώσατε ένα ζώο, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε Θύμα σκληρού ανθρώπου που θα προσπαθήσει να σας κάνει μεγάλο κακό.

ΜΑΣΤΙΧΑ Αν δείτε στον ύπνο σας να αγοράζετε μαστίχα, αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι είτε συγγενείς είτε φίλοι που βρισκόντουσαν μακριά θα τους ανταμώσετε σύντομα. Το ίδιο αν δείτε πως μαζεύατε μαστίχα. Αν είσαστε άνδρας και είδατε στον ύπνο σας πως μασούσατε μαστίχα, αυτό σημαίνει πως χάνετε άδικα τον πολύτιμο χρόνο σας με λόγια τον αέρα που λέμε κι αυτό σας μειώνει ηθικά και κοινωνικά. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να μασάτε μαστίχα αυτό σημαίνει πως δίνετε μεγάλη σημασία στα ερωτικά σας ζητήματα και δεν δίνετε σημασία σε τίποτα και σε κανένα. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως έχετε κι άλλες υποχρεώσεις και θα πρέπει να προσέξετε πολύ πριν μετανιώσετε.

ΜΑΣΤΟΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είσαστε μάστορας και πως μαστορεύατε οτιδήποτε, αυτό σημαίνει πως Όλα θα σας πάνε καλά και οι προσπάθειές σας και οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Η σωστή σκέψη σας η ενεργητικότητά σας ήδη άρχισαν να σας φέρνουν αποτελέσματα καλά. Μην παραμελήσετε και μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας, ο δρόμος που βαδίζετε είναι ο πιο σωστός και θα έχετε μόνον επιτυχίες. Αν όμως δείτε πως φέρατε μάστορα στο σπίτι σας και σας φτιάχνει οτιδήποτε μέσα σ' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άτομο που θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να σας κάνει κακό. Το όνειρο σάς προειδοποιεί να προσέξετε πολύ τα άτομα που συνεργάζεστε να μην τους δώσετε την ευκαιρία να σας βλάψουν. 

ΜΑΣΤΟΙ Αν δείτε στον ύπνο σας μαστό ή μαστούς γεμάτους γάλα, σημαίνει πλούτη ευημερία και πρόοδο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε όμως ζαρωμένους μαστούς και χωρίς γάλα αυτό σημαίνει φτώχεια και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε μαστούς ζώων παραφουσκωμένους από γάλα να περιμένετε μεγάλη ευημερία στην ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μητέρα με τους μαστούς της έξω να Θηλάζει το μωρό της, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ευχάριστα νέα για κάποια γέννηση. Αν δείτε μαστούς γυναίκας όλο προκλητικότητα, σημαίνει για σας πως έχετε δώσει μεγάλη σημασία σαν άνδρας στην έντονη ερωτική ζωή και αυτό θα σας ζημιώσει κάποτε. Αν είσαστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε αυτό το όνειρο, σας περιμένει εγκυμοσύνη. Αν μια γυναίκα δει πως από τους μαστούς της θηλάζει μωρό, αυτό σημαίνει γι' αυτήν μεγάλη στενοχώρια. 

ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε μαστροπός, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα στενοχωρηθείτε πολύ από πολλά που θα λεχθούν εις βάρος σας και που στην πραγματικότητα τα δικαιώματα τα έχετε δώσει εσείς. Αν δείτε άλλον να είναι μαστροπός, είτε συζητάτε μαζί του είτε όχι, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να προχωρήσετε στην ζωή σας με όχι έντιμα μέσα.

ΜΑΣΧΑΛΗ Αν είστε άνδρας και δείτε μασχάλη γυναίκας, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε δεσμό με γυναίκα. Αν η αμασχάλη έχει πολλές τρίχες, σημαίνει ότι η γυναίκα αυτή θα είναι καταχθόνια, έκφυλη, ακόλαστη και θα σας δημιουργήσει και πολλές άσχημες καταστάσεις. Αν η αμασχάλη είναι ξυρισμένη, τότε η γυναίκα που θα συνδεθείτε μαζί της, θα είναι ωραία στην εμφάνιση αλλά θα πρέπει να την αποφύγετε γιατί θα είναι άδεια από όλες τις πλευρές. Αν δείτε στον ύπνο σας την μασχάλη σας να έχει τρίχες και πως αυτό σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε στην ζωή σας. Αν δείτε πως ξυρίζατε την μασχάλη σας ή πως ήταν ξυρισμένη, αυτό σημαίνει φτώχειες και οικονομικές δυσχέρειες. Αν δείτε μασχάλη γυναίκας γεμάτη μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας. Αν είσαστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα κάνετε έναν πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν είναι ξυρισμένη θα παντρευτείτε από έρωτα αλλά κοπέλα φτωχή.

ΜΑΤΙΑ Αν στον ύπνο σας είδατε δύο μάτια να σας κοιτάζουν φυσικότατα χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αυτό σημαίνει για σας πως Όλα θα σας πάνε καλά και θα κυλήσει ήρεμα η ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν σας έκανε εντύπωση μια ματιά από μεγάλα και ωραία μάτια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στις δουλειές σας και μεγάλη κατανόηση θα βρείτε από όλους τους γύρω σας. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο για τις ανύπαντρες σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο, για τις παντρεμένες μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά τους, από κάποιο καλό που θα τους συμβεί. Αν τα μάτια που θα δείτε ήταν άρρωστα, με τσίμπλες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια κάποιου συγγενικού σας προσώπου και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως τα δικά σας μάτια ήταν άρρωστα και τσιμπλιασμένα και αυτό εμπόδιζε την όρασή σας, αυτό σημαίνει πως θα αρρωστήσει άτομο μέσα στο σπίτι σας. Αν δείτε πως δεν είχατε ένα μάτι και ότι σας έλειπε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια απρόσμενη καταστροφή, αν όμως δείτε πως χάσατε και τα δύο σας μάτια, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε πως βγάλατε το μάτι κάποιου άλλον, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σε κάποιον κακό χωρίς να το Θέλετε. Αν δείτε πως είχατε κλειστά τα μάτια σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια ψυχρότητα στο περιβάλλον σας που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αν δείτε και αυτό σας κάνει εντύπωση πως δύο μάτια ήταν κλειστά αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε από όλους ψυχρότητα και αδιαφορία. Αν τα μάτια που είδατε ήταν δακρυσμένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε ερωτική επιτυχία είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα. Αν τα μάτια που είδατε ήταν φουσκωμένα αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να έχετε μισόκλειστα μάτια, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό στο αγαπημένο σας πρόσωπο. αυτό θα σας στοιχίσει αργότερα όταν δείτε πως η συμπεριφορά σας δεν ήταν σωστή. Αν δείτε τα δικά σας μάτια δακρυσμένα, αυτό θα πει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά από αισθηματική επιτυχία που θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να σας κλείνουν πονηρά το ένα μάτι, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείτε αισθηματικά με πρόσωπο που θα το ερωτευθείτε. Αν δείτε στον ύπνο σας δύο μάτια αλλήθωρα ή και τα δικά σας ακόμη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να φέρετε εις πέρας, αντιξοότητες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως θα τα καταφέρετε αρκεί να προσπαθήσετε. Αν πάλι δείτε και σας κάνει εντύπωση, δύο αθώα παιδικά ματάκια να σας κοιτάζουν, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Αν δείτε να ζωγραφίζετε ή να ζωγραφίζουν δύο μάτια αυτό σημαίνει πως ανοίγεται μπροστά σας μια περίοδος ψευδαισθήσεων και καλά θα κάνετε να δείτε την πραγματικότητα πριν είναι για σας αργά. 

ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μαυσωλείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες γύρω από κληρονομικά ή γύρω από παλιές σας αμαρτίες. Αν δείτε πως απομακρυνθήκατε από ένα μαυσωλείο, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάθετε ή δεν θα σας συμβεί τίποτα αλλά κάποιες παλιές αναμνήσεις θα σας φέρουν τύψεις και στενοχώρια. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σε ένα μαυσωλείο, θα πρέπει τότε να προσέξετε πολύ γιατί κινδυνεύετε να αρρωστήσετε.

ΜΑΧΑΙΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως αυτόν τον καιρό περνάτε μια στενοχώρια γιατί σας κατέχει μέσα σας η αβεβαιότητα και το χάσιμο της εμπιστοσύνης για πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. αυτό θα σας οδηγήσει σε καυγάδες και μαλώματα. Αν δείτε πως κρατούσατε ένα μαχαίρι και με αυτό τραυματίσατε κάποιο άτομο, αυτό σημαίνει πως θα προξενήσετε κακό σε κάποιον που αργότερα θα λυπηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σας μαχαιρώνουν με ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη στενοχώρια γιατί θα καταλάβετε πως το άτομο που αγαπάτε ή και που είσαστε παντρεμένοι δεν είναι άξιο της αγάπης σας και ο δεσμός σας τη ο γάμος σας θα διαλυθεί. Αν δείτε πως σαν άνδρας τραυματίσατε με μαχαίρι μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα εκθέσετε άσχημα γυναίκα ή κοπέλα και θα της προξενήσετε μεγάλο κακό. Αν δείτε πως φτιάχνετε ή πουλάτε μαχαίρια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες από μπερδέματα που θα σας παρουσιαστούν στις δουλειές σας και από αναποδιές. Αν δείτε πως σας χαρίζουν ή χαρίζετε μαχαίρι αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ή θα δώσετε στενοχώριες. Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακονίζατε ή τροχίζατε ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως καταστρώνετε ύπουλα και σκοτεινά σχέδια να εφαρμόσετε στην ζωή σας. Αν δείτε πως κρατούσατε ένα μαχαίρι κοφτερό στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να κάνετε κακό, αλλά θα μετανιώσετε γιατί θα το πληρώσετε πολύ σύντομα. Το όνειρο με μαχαίρι είναι πολύ προφητικό και "σημαδιακό". καλό θα είναι ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο να κάνετε πρώτα μια μεγάλη αυτοκριτική στον εαυτό σας και μετά να ξεκαθαρίσετε πολλές καταστάσεις στην ζωή σας γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και τις πιο πολλές φορές φταιτε εσείς. Αν δείτε μαχαίρι σπασμένο και πεταμένο ή πως το σπάζατε ή το πετούσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα αρχίσει να φαίνεται στην ζωή σας.

ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σετ μαχαιροπήρουνα πως το αγοράζατε ή τα είχατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένος -η, κάποια μεγάλη χαρά θα σας βρει στο σπίτι σας. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, τότε σημαίνει για σας πλούσιο κι ευτυχισμένο γάμο θα κάνετε σύντομα. Αν προσφέρετε σ' άλλο πρόσωπο μαχαιροπήρουνα ή σας προσφέρουν, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ή θα σας κάνουν προξενιό.

ΜΑΧΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γινόταν μάχη κι εσείς είσαστε απλός θεατής, αυτό σημαίνει πως κάτι το συνταρακτικό θα σας συμβεί αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν παίρνατε μέρος σε μια μάχη χωρίς να είσαστε φαντάρος ή στρατιωτικός, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως πολεμούσατε κι εσείς και πως σημειώνατε νίκες στο εχθρικό σας στρατόπεδο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε πολλές δυσκολίες στην ζωή σας αυτόν τον καιρό αλλά θα τις ξεπεράσετε με μεγάλη επιτυχία και αυτό θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Αν όμως δείτε πως νικηθήκατε ή υποχωρήσατε μπροστά στον εχθρό, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη προσβολή. Αν δείτε πως σας χτύπησε μια σφαίρα αλλά δεν πονέσατε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια αρρώστια αλλά θα γίνετε καλά, πιθανώς δε να μπείτε και στο νοσοκομείο. Αν δείτε πως πληγωθήκατε στην μάχη κι έτρεχε αίμα, αυτό σημαίνει πως κάτι κακό θα σας συμβεί. Αν δείτε πως στην μάχη που παίρνατε μέρος σκοτώνατε αντιπάλους, αυτό σημαίνει πως όσοι κι αν Θελήσουν να σας κάνουν κακό δεν θα τα καταφέρουν γιατί θα τους εξουδετερώσετε όσοι και όσο δυνατοί αντίπαλοι κι αν βρεθούν στον δρόμο σας. 

ΜΕΓΑΛΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνατε πιο μεγάλος ή πιο ψηλός από ότι είσαστε στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας κι επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πλούσιο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε άλλον να είναι πιο μεγάλος ή πιο ψηλός από ότι ήταν στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την προκοπή και την ευτυχία άλλου και θα ζηλέψετε. Αν δείτε τα δέντρα του σπιτιού σας ή τα λουλούδια να είναι πιο μεγάλα από ότι είναι στη πραγματικότητα, αυτό σημαίνει για σας επιτυχίες και μεγάλη τύχη θα σας βρει αυτόν τον καιρό. Αν δείτε δένδρα διάφορα πιο μεγάλα από ότι τα ξέρατε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως μεγάλη τύχη θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες. 

ΜΕΓΑΦΩΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας να ακούτε κάποιο μεγάφωνο να μεταδίδει ομιλίες ή τραγούδια, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που δεν τις περιμένατε. Αν δείτε πως αγοράζατε κάποιο μεγάφωνο ή επισκευάζατε κάποιο χαλασμένο και το φτιάξατε, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ Αν δείτε κάποιον ή κάποιους να είναι μελαγχολικοί, αυτό σημαίνει πως μεγάλη στασιμότητα και απραξία θα σας βρει τόσο στις δουλειές σας όσο και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα ή γυναίκες μελαγχολικές, αυτό σημαίνει πως κάποια γυναίκα σας παίζει άσχημο παιχνίδι και θα πρέπει να προσέξετε.

ΜΕΛΑΝΙ Αν στον ύπνο σας δείτε μελάνι απλώς και σας κάνει εντύπωση αυτό, τότε σημαίνει πως θα σταματήσει κάποια παρεξήγηση και θα επανασυνδέσετε τις σχέσεις σας με άτομο ή άτομα που στο παρελθόν είχατε μαλώσει. Αν δείτε πως σας λέρωσαν ή λερωθήκατε με μελάνι, αυτό σημαίνει πως θα σας αποδώσουν κατηγορία την οποία θα μπορέσετε να αντικρούσετε και όσο κι αν προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν δεν θα μπορέσουν. Αν δείτε κόκκινο μελάνι και πως το χρησιμοποιείτε στο γράψιμο αυτό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε τέτοιο κλίμα σε πρόσωπο του αντίθετου φύλλου ώστε να σας κάνει μόνο του ερωτική εξομολόγηση. Αν δείτε μελάνι που να είναι πράσινο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΜΕΛΑΝΟΔΕΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας τα παλιά καλαμάρια γεμάτα μελάνι, ένα ή πολλά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας και στις επιχειρήσεις σας. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως βουτάτε την πέννα σας και γράφετε.

ΜΕΛΑΨΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας άτομο μελαψό κι αυτό σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως σας απειλεί μια αρρώστια όχι όμως σοβαρή.

ΜΕΛΙ Αν δείτε στον ύπνο σας μέλι όπως και να το δείτε, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και χαρές στην ζωή σας. Αν δείτε πως αγοράζετε μέλι ή μαζεύετε μέλι από μια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σας που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν δείτε πως τρωτε μέλι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες αλλά θα πάρετε και μια πίκρα. Αν δείτε άλλον να τρωει μέλι, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε για κάποιο άτομο πως ενώ του είχατε εμπιστοσύνη, δεν ήταν άξιο και θα φερθεί έτσι που θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να τρωει μέλι, αυτό σημαίνει πως σκέφτεται να σας απατήσει αν δεν το έχει κάνει κιόλας. Αν δείτε πως δίνετε ή προσφέρετε μέλι σε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα ευεργετήσετε άλλον ή άλλους και οι οποίοι θα σας το ανταποδώσουν με αχαριστία. Αν δείτε να σας προσφέρουν μέλι θα φερθείτε εσείς αχάριστα σε άτομα που σας ευεργέτησαν ή θα σας ευεργετήσουν.

ΜΕΛlΣΣΕΣ - ΜΕΛΙΣΣΙ Αν δείτε στον ύπνο σας μέλισσα ή πολλές μέλισσες, αυτό σημαίνει πως μεγάλη χαρά κι ευτυχία σας περιμένουν αυτές τις μέρες στην ζωή σας από ευχάριστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Αν δείτε ένα μελίσσι να κάθεται ή να κρέμεται σαν τσαμπί στον κήπο σας ή στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως μεγάλο καλό σας περιμένει σε σας και στην οικογένειά σας. Αν όμως δείτε πως το μελίσσι ή οι μέλισσες έκαναν θόρυβο με το πέταγμά τους αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν λόγια άσχημα και κουτσομπολιά που θα γίνουν εις βάρος σας. Αν δείτε να σας τσιμπά μέλισσα ή μέλισσες, αυτό σημαίνει πως θα σας μειώσουν ηθικά και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως μέλισσα ή μέλισσες ήλθαν και κάθισαν στο κεφάλι σας ή επάνω σας, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Αν δείτε μέλισσες επάνω σε λουλούδια ή μέσα σε μια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη ευτυχία και χαρά από μεγάλες επιτυχίες που θα σημειώσετε τόσο στις δουλειές σας και στον έρωτα. Αν δείτε πως σκοτώνετε μέλισσα ή μέλισσες, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γκάφες και λάθη που θα σας στοιχίσουν ακριβά.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ Αν δείτε στο όνειρο σας πως είσαστε μελισσοκόμος χωρίς να έχετε καμία σχέση με αυτό το επάγγελμα αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δουλειές που θα σας ταράξουν την ησυχία κcχι την γαλήνη σας. Αν δείτε άλλον να είναι μελισσοκόμος, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα αποκομίσετε κέρδη αλλά θα περάσετε μέσα από δύσκολες καταστάσεις και από μεγάλους ανταγωνισμούς και θα κουραστείτε ψυχολογικά.

ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ Αν δείτε πως φορούσατε ή σας έδιναν παράσημο σε σχήμα σταυρού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στην ζωή σας και πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες και θα πρέπει να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε. Αν δείτε πως σας δίνουν παράσημο χάλκινο ή μπρούτζινο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας κι θα κινδυνέψετε να γελοιοποιηθείτε.

ΜΕΤΑΛΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας μέταλλο αλλά πολύτιμο, αυτό σημαίνει πως Όλα θα σας πάνε καλά στην ζωή. Οι δουλειές σας θα σημειώσουν άνοδο ανέλπιστη. Αν δείτε πως άλλοι έχουν πολύτιμο μέταλλο στα χέρια τους αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε γιατί θα δείτε άλλους να προοδεύουν κι εσείς θα μείνετε με την πίκρα. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο που ήδη είναι νεκρό να σας χαρίζει πολύτιμο μέταλλο, αυτό σημαίνει μεγάλη στενοχώρια θα πάρετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε να σας υποδεικνύει κάποιο μέρος για να ψάξετε για πολύτιμο μέταλλο, ο νεκρός πάντα, αυτό μπορεί και το όνειρο να είναι προφητικό και θα πρέπει να πάτε να ψάξετε στο μέρος που σας υπέδειξε. Πάρα πολλοί άνθρωποι με τέτοια όνειρα βρήκαν Θησαυρούς. Αν δείτε πως το μέταλλο δεν ήταν πολύτιμο, αυτό σημαίνει για σας πως για να πετύχετε στην ζωή σας θα πρέπει να κοπιάσετε πάρα πολύ αλλά στο τέλος θα πετύχετε δίχως άλλο. Αν δείτε πως κάποιος συγγενής σας που είναι πεθαμένος σας ζητά μέταλλο πολύτιμο να του δώσετε, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε κάποιο μνημόσυνο ή να ανάψετε κάποιο κερί για την ψυχή του.

ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μετάλλευμα σε χρώμα μαύρο, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη στενοχώρια θα περάσετε αυτές τις μέρες και αυτό θα είναι απ' τις δουλειές σας που δεν θα πάνε καλά. Αν είναι και δείτε μετάλλευμα σε σκόνη μαύρη, αυτό σημαίνει μεγάλη στενοχώρια και πίκρα θα περάσετε αυτόν τον καιρό. Αν το μετάλλευμα έχει καφέ ή ανοιχτό χρώμα είτε σε σκόνη είτε σε χοντρά πετρώματα, αυτό σημαίνει καλές κι ευχάριστες ειδήσεις θα πάρετε αυτόν τον καιρό.

ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ Αν δείτε πως μεταμφιεζόσαστε για να πάτε σε ένα χορό μεταμφιεσμένων, αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξετε το πρόσκαιρο κέρδος την πρόσκαιρη χαρά χωρίς να υπολογίζετε το αύριο. αυτό όμως θα σας δημιουργήσει πολύ δυσάρεστες καταστάσεις αργότερα και την επιπολαιότητά σας αυτή θα την πληρώσετε ακριβά αργότερα. Αν δείτε άλλους μεταμφιεσμένους, αυτό σημαίνει πως θα σας παίξουν άσχημα παιχνίδια και θα στενοχωρηθείτε πολύ, γιατί αυτό θα το κάνουν πρόσωπα που τους είχατε εμπιστοσύνη.

ΜΕΤΑΞΙ -ΜΕΤΑΞΩΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μετάξι απλώς να το κρατάτε στα χέρια σας και να το επεξεργαζόσαστε, δηλαδή να το κοιτάτε, αυτό σημαίνει πως κάτι το διαφορετικό θα συμβεί στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα αισθανθείτε καινούργιους ορίζοντες στην ζωή σας. Αν το μετάξι είναι ακατέργαστο, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ για να πετύχετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Αν είναι ακατέργαστο και δείτε πως το κατεργαζόσαστε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε σημαντικά πράγματα στην ζωή σας γιατί θα σας παρουσιαστούν οι ανάλογες ευκαιρίες. από τις δουλειές σας θα αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, σας περιμένει ένα μέλλον λαμπρό κι ένας ευτυχισμένος γάμος. Αν δείτε πως αγοράζετε ή μαζεύετε μετάξι το ίδιο. Αν δείτε πως φοράτε ρούχα μεταξωτά, αυτό σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα κι επιδιώκετε με ψεύτικα μέσα να πετύχετε πράγματα ακατόρθωτα. Αν δείτε πως πουλάτε μετάξι ή μεταξωτά υφάσματα, αυτό σημαίνει πλούτη ανέλπιστα και μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας.

ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν μεταξοσκώληκα να κινείται και να τρωει φύλλα από μουριά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες συγκινήσεις στην ζωή σας από ευτυχισμένα γεγονότα που θα σας παρουσιαστούν και που θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν δείτε μεταξοσκώληκα να παράγει το κουκούλι, αυτό σημαίνει πως θα σας γεμίσει την ζωή σας ένα καινούργιο αίσθημα και θα σας δώσει νέα πνοή. 

ΜΗΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μήλα γερά, ώριμα και κατακόκκινα όλο φρεσκάδα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή σας και πολλές χαρές σας περιμένουν αυτόν τον καιρό. Αν τα μήλα που θα δείτε είναι άγουρα πράσινα ή σάπια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πίκρες και στενοχώριες, τόσο από τις δουλειές σας όσο και από τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Αν δείτε πως τρωτε μήλα νόστιμα και σας προξενούν ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες κι ευτυχισμένες μέρες την ζωή σας, αυτήν την περίοδο. Αν δείτε πως αγοράζετε ή πουλάτε μήλα, αυτό σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις κι επιτυχίες μεγάλες θα σημειώσετε στο επάγγελμα που κάνετε. Αν δείτε πως σας χαρίζουν μήλα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ωραίες κι ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές. Αν ένας νέος -α δουν πως προσφέρουν ή τους προσφέρουν ωραία μήλα, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσουν ευχάριστο κύκλο στο περιβάλλον τους και θα γνωρίσουν πρόσωπο του αντίθετου φύλου που θα τους προσφέρει μεγάλες χαρές και πως δεν αποκλείεται μέσα στον κύκλο αυτόν να είναι και το πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή τους. Αν όμως ένας νέος δει μια κοπέλα ή την αγαπημένη του να του προσφέρει μήλο δαγκωμένο, αυτό σημαίνει πως θα τον γεμίσει πίκρες και στενοχώριες και πως το καλύτερο που είναι να κάνει είναι να διακόψει σχέσεις μαζί της γιατί δεν θα του βγει σε καλό αν συνεχίσει με μια τέτοια κοπέλα. Θα αποδειχθεί ύπουλη και καταχθόνια.

ΜΗΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μηλιά ανθισμένη, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πίκρες και στενοχώριες. Αν δείτε μηλιά φορτωμένη με μήλα, αυτό σημαίνει πως θα περάστε μια περίοδο γεμάτη χαρές κι ευτυχία. Αν δείτε πως είσαστε ανεβασμένοι πάνω σε μια τέτοια μηλιά, αυτό σημαίνει πλούτη, χαρές, δόξα και μεγάλη ευτυχία σε σας και στην οικογένειά σας. κακό είναι αν δείτε να πέφτετε από την μηλιά ή να κατεβαίνετε. Αν δείτε πως κόβετε μήλα από την μηλιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας. Θα έχετε μεγάλη πρόοδο τόσο στις δουλειές σας όσο και στα αισθηματικά σας. Αν δείτε όμως πως κόβατε μια μηλιά, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως φυτεύετε μηλιά ή μηλιές, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και τύχη, αυτόν τον καιρό. Αν είστε νέος -α και δείτε να φυτεύετε μηλιά ή μηλιές, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και πως θα βρείτε την ευκαιρία της ζωής σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε κάτω από μια μηλιά και μαζεύατε τα πεσμένα μήλα, αυτό σημαίνει πως μεγάλη τύχη σας περιμένει που θα σας γεμίσει ευτυχία και χαρά. Αν δείτε μηλιά φορτωμένη με μήλα αλλά δεν μπορείτε να κόψετε μήλα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα χάσετε μια ευκαιρία στη ζωή σας. Αν δείτε πως καλλιεργείτε μηλιά ή μηλιές, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ στην ζωή σας και ίσως καταλάβετε πως κοπιάζετε άδικα.

ΜΗΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βλέπατε τους μηρούς σας και τους νοιώθατε δυνατούς και γεμάτους, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε δύναμη στον εαυτό σας και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή. Αν δείτε πως είναι αδύνατοι κι ανίσχυροι, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ αυτές τις μέρες γιατί δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Αν βλέπετε γυναικείους προκλητικούς μηρούς, αυτό σημαίνει πως θα σας βασανίσουν ένστικτα ερωτικά που μπορεί να μείνουν ανικανοποίητα. Αν μια γυναίκα δει πως έχει ωραίους μηρούς και καλλίγραμμους, αυτό σημαίνει πως αυτόν τον καιρό την περιμένουν πολλές ερωτικές απολαύσεις αν είναι νέα, αν είναι παντρεμένη, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσει οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη κοντά στην οικογένειά της. Αντίθετα αν δει πως έχει άσχημους μηρούς, αυτό σημαίνει ερωτικές απογοητεύσεις αν είναι νέα, και στενοχώριες στο σπίτι της και στην οικογένειά της η παντρεμένη. Αν μια γυναίκα δει πως θαυμάζει αντρικούς ωραίους μηρούς, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξει σε πολλές και παράνομες αισθηματικές περιπέτειες. Αν βλέπει ανδρικούς μηρούς αδύνατους και άσχημους αυτό σημαίνει πως θα πάρει μεγάλη στενοχώρια από τον άνδρα που έδωσε εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό.

ΜΗΤΕΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας την μητέρα σας ή μια άλλη μητέρα, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό και κάποια υποστήριξη θα σας βρει αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως χάνετε την μητέρα σας, ενώ αυτή είναι στην ζωή, αυτό σημαίνει πως θα έχει στην πραγματικότητα μακροζωία. Αν δείτε πως μαλώνετε με την μητέρα σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν η μητέρα σας ζει μακριά σας και δείτε πως μάθατε ότι γυρίζει κοντά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι το καλό και το ευχάριστο αυτές τις μέρες. Το όνειρο αυτό σας ειδοποιεί πως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες και να μην παραλείψετε να αγοράσετε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως προξενήσατε κάποιο κακό στην μητέρα σας, τότε σημαίνει πως θα προξενήσετε κακό στην οικογένειά σας. Αν η μητέρα σας είναι νεκρή και δείτε στον ύπνο σας να σας ζητάει κάτι, τότε θα πρέπει να κάνετε κανένα τρισάγιο στην μνήμη της ή να της ανάψετε κανένα κερί.

ΜΗΤΡΥΙΑ - ΠΑΤΡΙΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε μητρυιά, ενώ δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλά βάσανα κι στενοχώριες στην ζωή σας. Αν έχετε στην πραγματικότητα μητρυιά ή πατριό, και δείτε να σας φέρονται σκληρά, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την ζωή σας αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Αν είσαστε εμπορευόμενος και δείτε στον ύπνο σας πως είχατε μητρυιά ή πατριό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάτι δεν θα πάει καλά στις επιχειρήσεις σας αυτόν τον καιρό.

ΜΟΝΑΞΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως νοιώθατε μοναξιά και αυτό σας είχε στενοχωρήσει, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμίες που δεν τις είχατε ποτέ σας φανταστεί. Αν είστε νέος -α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Αν δείτε ότι μόνοι σας αποζητούσατε την μοναξιά και Θέλατε ή είχατε την επιθυμία πάντα στον ύπνο σας να ζήσετε μόνοι και απομονωμένοι, αυτό σημαίνει πως αντίθετα θα δημιουργηθούν συνθήκες στην ζωή σας που κάθε άλλο παρά μόνοι θα είσαστε. Αν όμως συνέβαινε πως αυτές τις μέρες είχατε λόγο να ζητάτε μόνοι σας την μοναξιά για πολλούς λόγους προσωπικούς σας, τότε ο όνειρο αυτό μπορεί και να μην έχει καμία σημασία. Αν δείτε πως νοιώθατε λυπημένος -η γιατί είσαστε μόνοι σας κάπου, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει σύντομα κάτι που θα κάνει την ζωή σας ευτυχισμένη και χαρούμενη.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μοναστήρι απλώς, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν αναποδιές και στενοχώριες. Αν δεν μπήκατε μέσα ή το κοιτάξατε και δεν είχατε πλέον άλλη επαφή με το μοναστήρι, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε νέα που θα σας λυπήσουν αφάνταστα. Αν βλέπετε στον ύπνο σας συνέχεια μοναστήρια, αυτό σημαίνει πως σας έχει ή θα σας κυριεύσει μια διάθεση φυγής από τις αλλεπάλληλες αναποδιές της ζωής. Αν δείτε πως μπαίνετε ή μπήκατε σε ένα μοναστήρι, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ από τις κακοτυχίες σε σημείο που να αποζητάτε μόνοι σας να βρείτε απεγνωσμένα διέξοδο. Αν δείτε όμως πως μέσα στο μοναστήρι σας πρόσφεραν φαγητά και φιλοξενία, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες στην ζωή σας.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αρπάξατε σπαθιά και μονομαχούσατε ή σας προσκάλεσαν σε μονομαχία, αυτό σημαίνει πως είσαστε φαντασιόπληκτοι και έχετε δημιουργήσει ή Θέλετε να δημιουργήσετε ψεύτικες εντυπώσεις για το άτομο σας. Αν δείτε άλλους να μονομαχούν με σπαθιά, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσετε σημασία κι εμπιστοσύνη σε ότι σας πουν αυτές τις μέρες αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας κάνουν είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID