BREAKING NEWS
latest

Τα 5 χαρακτηριστικά που πρέπει να εντοπίσεις σ' έναν άντρα (πριν τον επιλέξεις)



Αυτά που αξίζει να σ' εντυπωσιάσουν σ' ένα αρσενικό.

Ρομαντισμός 

Τι εστί ρομαντικός στον 21ο αιώνα; Όχι απαραίτητα λουλούδια και σοκολάτες. Καλοδεχούμενα κι αυτά, εννοείται, όπως και κάθε μορφή τρυφερότητας. Αν επιδιώκει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, αν παίρνει πρωτοβουλίες και είναι θετικός στα πράγματα που του ζητάς να κάνετε μαζί, αν είναι συναισθηματικά αυθόρμητος και σε κάνει να νιώθεις ζεστασιά, κράτα τον.

Εξυπνάδα

Μια ομολογουμένως ευρεία και αφηρημένη έννοια η νοημοσύνη, σωστά; Καθένας την ερμηνεύει διαφορετικά. Αν πιστεύεις πως έξυπνος άνδρας δεν είναι αποκλειστικά αυτός που έχει πολλές γνώσεις αλλά και εκείνος που γνωρίζει ποιες είναι οι δυνατότητες ή οι αδυναμίες του και είναι ικανός στο να δίνει έμφαση στις πρώτες, προσπαθώντας να βελτιωθεί, είσαι σε καλό δρόμο. Αυτός που μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις καταστάσεις, κάποιος που του "κόβει" τόσο νοητικά όσο και συναισθηματικά και πάνω απ' όλα δεν το παίζει ξερόλας. Γιατί τι να σε κάνει αν ξέρεις ποια είναι η πρωτεύουσα της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς κοινωνικά τον εαυτό σου; Θέλει να έχεις σωστή αντίληψη, αυτό.

Σ..ουαλική ωριμότητα

Ο άνδρας που αντιλαμβάνεται ότι το σξ είναι απόλαυση και των δυο, που επιδιώκει να ικανοποιήσει την παρτενέρ του όσο και τον ίδιο και δεν κάνει one-man show, που κατανοεί ότι το σξ δεν είναι το μόνο ζητούμενο, αλλά παράλληλα αντιλαμβάνεται πως αποτελεί το απαραίτητο συστατικό μιας υγιούς σχέσης, και τέλος εκείνος που δεν έχει αναστολές να συζητήσει και να αντιμετωπίσει κάθε θέμα που προκύπτει, από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο. Αυτά τα ολίγα που μόνο ολίγα δεν είναι, αν τα βάλεις κάτω.

Γενναιοδωρία

Τα κακά παιδιά είναι μεγάλος πειρασμός και βάσανο, η μπογιά τους περνάει, αλλά όχι για πολύ. Καμία μας δεν θέλει να υποφέρει εξαιτίας κάποιου για πάντα (θέλω να πιστεύω). Τη γαϊδουριά θα την υπομείνεις για ένα διάστημα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα εγκαταλείψεις την υπερπροσπάθεια για κάποιον στον οποίο θα μπορείς να βασιστείς. Γιατί "καλό παιδί" δε σημαίνει "θύμα", όπως ηλιθιωδώς διαδίδεται. Σημαίνει πως το παιδί είναι ευγενικό, ενδιαφέρεται, σε φροντίζει και σε σέβεται.

Επίπεδο

Να έχει καλούς τρόπους. Όχι αβρότητες, όχι γραφικότητες, σωστή συμπεριφορά, πολιτισμένες αντιδράσεις. Να ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει και τι να πει. Να μην αγχώνεσαι κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του. Να έχει άποψη για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του και να μην "ανασταίνεται" μόνο όταν η κουβέντα πάει στο αν το τρίτο γκολ του Μέσι ήταν οffside.

ladylike.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID