BREAKING NEWS
latest

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ινδία: Κάμερα ασφαλείας καταγράφει απόπειρα βιασμού (Video)



Σε πραγματική επιδημία έχει μετατραπεί η σεξουαλική κακοποίηση γυναικών στη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς στην Ινδία.

Η αστυνομία της Μπάνγκαλορ στην Ινδία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τέσσερις υπόπτους για το βιασμό μιας γυναίκας στην περιοχή Καμαναχάλι της πόλης, μετά τη δημοσιοποίηση ανατριχιαστικού βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση, μια από τις πολλές που σημειώθηκαν το ίδιο βράδυ στην περιοχή.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο άνδρες πάνω σε σκούτερ να πλησιάζουν μια γυναίκα που μόλις έχει κατέβει από ταξί και έχει μπει σε δρομάκι για να πάει στο σπίτι της. Οι άνδρες μπλοκάρουν το δρόμο στη γυναίκα και αρχίζουν να την κακοποιούν ενώ περαστικοί περνούν χωρίς να επέμβουν. Τελικά, οι δύο επίδοξοι βιαστές πετούν τη γυναίκα στο δρόμο και φεύγουν.

Η αστυνομία της Μπανγκαλόρ ανακοίνωσε ότι δέχθηκε δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, παρά το γεγονός ότι είχαν κινητοποιηθεί 1.500 αστυνομικοί ως αποτρεπτική δύναμη. Ωστόσο, η αστυνομία επεξεργάζεται το υλικό από 45 κάμερες ασφαλείας και έχει εκδώσει ένταλμα για ακόμα δύο συλλήψεις.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID