BREAKING NEWS
latest

Πώς να ντυθείς στις γιορτές των Χριστουγέννων – Οι 5 κανόνες της Vogue


Η αμερικανική Vogue ξέρει καλύτερα τις τάσεις που θα επικρατήσουν τον χειμώνα, συνεπώς και στις γιορτές. Το κλειδί στο ντύσιμο σου είναι ο συνδυασμός των ρούχων που θα επιλέξεις. Γι’αυτό λοιπόν η Vogue συμβουλεύει με 5 κανόνες:

1. Επιστροφή στα 80s.

Δώσε χρώμα στην εμφάνιση σου. Άσε το μαύρο φόρεμα στην άκρη και διάλεξε κάτι πιο λαμπερό. Η Vogue μάλιστα προτείνει τα disco pants, τα οποία είναι πολύ καλόγουστα και ιδανικά για τις γιορτές.

2. Statement παλτό

Το παλτό είναι ένα ρούχο που μπορεί να απογειώσει όλο το προφίλ σου. Γι’αυτό προτίμησε ένα ιδιαίτερο που κάνει εντύπωση και ξεχωρίζει αμέσως. Επιπλέον διάλεξε να μην είναι μονόχρωμο, αλλά να έχει διάφορα σχέδια και σχήματα πάνω του.

3. See through ρούχα

Είτε φορέματα, είτε μπλούζες, τα see through είναι must για τις γιορτές. Μπορεί να τα επιλέγουν μόνο οι διάσημες κυρίες, ωστόσο μπορείς να το κάνεις κι εσύ χωρίς να είναι υπερβολικά σέξι το αποτέλεσμα. Ή και όχι, φυσικά!

4. Μικρά τσαντάκια

Κατ’αρχήν σε ένα πάρτι δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, επομένως το μικρό τσαντάκι είναι ιδανικό. Όσο πιο μικρό μάλιστα, τόσο το καλύτερο, σύμφωνα με την Vogue.

5. Γυαλιά μυωπίας

Αυτό φυσικά αφορά μόνο τα κορίτσια που έχουν μυωπία και «ντρέπονται» να κυκλοφορήσουν έξω με τα γυαλιά τους. Κι όμως είναι τάση να τα φοράς, ειδικά αν έχεις σκελετό cat-eye. Όπως λέει η Vogue είναι το απόλυτο αξεσουάρ.

thatslife.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID