BREAKING NEWS
latest

Μετά την Black Friday έρχεται και η Cyber Monday στην Ελλάδα. Μια ακόμη μέρα για ατελείωτα ψώνια σε προνομιακές τιμές!


Δε λέω, είναι λίγο σπαστικό να αντιγράφουμε οποιαδήποτε αμερικανιά μας πέφτει καλή στο μάτι αλλά βρε αδερφέ, εκπτώσεις είναι αυτές. Αν είναι να ψωνίζουμε σε πολύ καλύτερες τιμές, ας αντιγράφουμε και τον... Πλούτωνα! 


Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ακόμη (τι τίτλους διαβάζετε τότε;), αναφέρομαι στη Cyber Monday. Μια ακόμη μέρα για ατελείωτα ψώνια σε προνομιακές τιμές.

Διότι μετά την Black Friday, ναι καλέ σήμερα (25 Νοεμβρίου) και τον «πόλεμο» στα καταστήματα και πολυκαταστήματα της χώρας, έρχεται η Cyber Monday, ως απάντηση των ...geeks στους/στις καμένους/ες του shopping.

Η «Ηλεκτρονική Δευτέρα» που λέτε, είναι μια αντίστοιχη «Μαύρη Παρασκευή» με μία μικρούλα διαφορά: συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο e-shops κι απευθύνονται σε καταναλωτές που προτιμούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους, μέσω του διαδικτύου.

Τα μεγαλύτερα online καταστήματα του πλανήτη (βλ. Amazon), έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό και προσφέρουν στους καταναλωτές τους σπουδαίες προσφορές κατά τη διάρκεια του εν λόγω 24ωρου. Κι εδώ που τα λέμε, κερδίζουν πολλά και οι πελάτες από την πλευρά τους. Γιατί σε αντίθεση με την Black Friday, την Cyber Monday δεν έρχονται αντιμέτωποι με το πλήθος κόσμου που καταλύει στα μαγαζιά και γίνεται το έλα να δεις. Από την άνεση του καναπέ, με το καφεδάκι στο χέρι, το λαπτοπ στα πόδια και ...χαλαρά!

Στην Ελλάδα, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη αναλυτική λίστα ηλεκτρονικών καταστημάτων, που θα συμμετέχουν, ωστόσο υποθέτουμε πως θα συμπεριληφθούν όλα τα μεγάλα e-shops της χώρας. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Το βασικότερο βέβαια, είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, να προχωρήσουν σε πραγματικά σεβαστές εκπτώσεις, κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων ημερών στο εξωτερικό. Γιατί το να βλέπουμε προϊόντα με αρχική τιμή τα 150€, να πωλούνται ...135€, δεν είναι προσφορά. Είναι έκπτωση την οποία διαπραγματευόμαστε και μόνοι μας στο ταμείο!

Να σημειωθεί ότι οι τεράστιες αγορές της Ινδίας, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας εισήλθαν μόλις πέρυσι στο θεσμό.

neopolis.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID