BREAKING NEWS
latest

Το magic cake ξεμυαλίζει (ξανά) τους καλοφαγάδες. Πως να φτιάξετε το πιο εύκολο γλυκό με τις τρεις υπέροχες στρώσεις (Video)


Λέγεται «magic cake», δηλαδή «μαγικό κέικ» και ξεμυαλίζει ξανά τους καλοφαγάδες χρήστες του διαδικτύου. Για πολλούς λόγους.

Αρχικά τους κερδίζει η κάπως περίεργη εμφάνισή του. Στη συνέχεια όταν διαβάζουν τη συνταγή διαπιστώνουν πως η παρασκευή του είναι απίστευτα εύκολη και απαιτεί τα πιο συνηθισμένα υλικά που μπορεί να βρει κανείς και στο σπίτι ενός εργένη. Και τέλος όταν το δοκιμάσουν, νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι και διαδίδουν τα νέα για την εκπληκτική συνταγή.

Για να φτιάξετε λοιπόν το συγκεκριμένο κέικ χρειάζεστε μόνο ένα μπολ και έξι υλικά: αυγά, νερό, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα και βούτυρο (συνταγή και εκτέλεση στο video).



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 🎂 Kitchen Nostalgia 🎂 (@kitchen_nostalgia) στις

Και θα διαπιστώσετε γιατί πήρε την ονομασία «magic cake» πρώτα οπτικά όταν το βγάλετε από το φούντο και δείτε τις τρεις ξεχωριστές στρώσεις που δημιουργούνται και φυσικά όταν το γευτείτε.

Πως δημιουργούνται οι στρώσεις; Βάζοντας τον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, μόλις στους 160 βαθμούς. Σε αυτή τη θερμοκρασία δημιουργείται η στρώση που είναι η πιο πηχτή, μια που είναι κάπως fudgy ενώ η μεσαία έχει μια υπέροχη κρεμώδη υφή. Τα δε χτυπημένα ασπράδια αυγών που προστίθενται τελευταία στο βούτυρο, και λίγο πριν το ψήσιμο, ανεβαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν μια γευστική επικάλυψη.

Αυτή είναι βέβαια μόνο η βασική συνταγή με την οποία μπορείτε να πειραματιστείτε όπως έχουν κάνει ήδη αρκετοί εδώ και χρόνια.

huffingtonpost.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID