BREAKING NEWS
latest

Κέικ σοκολάτας για πρωινό; Το νέο food trend που θα λατρέψουμε το 2017!


Λάτρεις της σοκολάτας, ενωθείτε! Το να τσιμπάτε ένα κομμάτι σοκολάτας θα είναι απόλυτα αποδεκτό με το νέο έτος. Έτσι, τουλάχιστον, υποστηρίζει ειδικός στις τάσεις για το φαγητό και την διατροφή!

Σύμφωνα με την Liz Moskow, γαστρονομική υπεύθυνο της διαφημιστικής εταιρείας Sterling-Rice Group, το 2017 το σοκολατένιο κέικ θα καταλάβει κύρια θέση στα μενού των εστιατορίων, ακόμα και εκείνων που προωθούν την υγιεινή διατροφή!

Το κέικ σοκολάτας θα βρίσκεται στο πιάτο μας ως μια ιδιαίτερη δημιουργία και αυτό μας χαροποιεί πολύ! H Moskow, της οποίας η εταιρεία αναλαμβάνει τις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brands, όπως η Kellogg’s και η  Heinz, δήλωσε στο Food Business News ότι τα μαγαζιά που σερβίρουν brunch και πρωινό σύντομα θα κατέχουν και καταλόγους με επιδόρπια και μέσα σε αυτά θα βρίσκεται και το σοκολατένιο κέικ!


Δυο πρόσφατες έρευνες τόνισαν τα οφέλη του κακάο και συνδυάστηκαν με το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα δέχονταν κάθε δικαιολογία προκειμένου να καταναλώσουν σοκολάτα. Ακόμα και αυτή του «food trend».

Τα οφέλη του κακάο, βέβαια, μειώνονται δραματικά όταν εκείνο μπλέκεται με ζάχαρη και λίπη (δυστυχώς!). Τουλάχιστον, θα μπορούμε να γευόμαστε σοκολατένια κέικ περισσότερο, τώρα που θα γίνουν food trends!

infowoman.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID