BREAKING NEWS
latest

Δείτε τι μπορεί να πάθει κανείς από το λούσιμο στο κομμωτήριο!


Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια υποστηρίζει ότι η καθημερινότητά της έγινε εφιάλτης μετά από επίσκεψή της σε κομμωτήριο, αφού έπαθε εγκεφαλικό από το λούσιμο.

Η 48χρονη Elizabeth Smith, επισκέφτηκε ένα κομμωτήριο τον Δεκέμβριο του 2013 και μετά από 10 λεπτά λούσιμο άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικά.


Όπως γράφει το 10news.com μια εβδομάδα μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο ένιωσε αδυναμία στο αριστερό της χέρι και πόδι, ενώ μία εβδομάδα μετά, έπαθε βαρύ εγκεφαλικό.

Η μητέρα δύο παιδιών, τονίζει ότι οι ιατροί της τόνισαν πως η πιθανή αιτία του εγκεφαλικού ήταν η θέση του κεφαλιού της κατά το λούσιμο στον λουτήρα του κομμωτηρίου.

Όπως αναφέρει η Elizabeth στο 10news, έκανε εμετό, ένοιωθε ζέστη και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια.

Η Elizabeth τονίζει στο CBS ότι θέλει να πληροφορήσει για το τι μπορεί να πάθει κάποιος από το λούσιμο στο κομμωτήριο, ενώ υποστηρίζει ότι αν πάθει δεύτερο εγκεφαλικό μπορεί να πεθάνει.


Σύμφωνα με τον Peter Gloviczki, χειρούργο από την Μινεσότα με ειδικότητα στην αγγειοπλαστική,, το σύνδρομο του νιπτήρα συμβαίνει όταν κάποια από τις τέσσερις αρτηρίες που πηγαίνουν στον εγκέφαλο τραυματιστούν.

Τα κόκκαλα του αυχένα πιέζονται από την θέση του κεφαλιού στον λουτήρα και μπορεί να προκληθεί ζημιά στις αρτηρίες, αναφέρει ο χειρούργος.

Οι γιατροί τονίζουν ότι ο αυχένας δεν πρέπει να έχει κλείσει μεγαλύτερη των 20 μοιρών.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID