BREAKING NEWS
latest

Γιατί φοράμε τη βέρα σε αυτό το δάχτυλο; (Video)


Για πολλούς ο γάμος θεωρείται κάτι το ιερό και ένα σημαντικό στάδιο της ζωής. Αν και η παράδοση γιορτάζεται διαφορετικά σε κάθε πολιτισμό διεθνώς, υπάρχει κάτι που είναι κοινό, και αυτό είναι η βέρα που μπαίνει στο παράμεσο δάχτυλο.

Γιατί έχει επικρατήσει αυτό; Ενώ η ανταλλαγή βέρων είναι ένα από τα πιο συγκινητικά και ιερά σημεία κάθε τελετής, αν δε γνωρίζατε το λόγο πίσω από την επιλογή του δάχτυλου, τώρα πλέον θα μάθετε.

Η εκπληκτική θεωρία που περιγράφεται στο βίντεο, εξηγεί το λόγο που φοράμε το βέρα στο παράμεσο δάχτυλο. Αυτή η θεωρία έχει τις ρίζες της στη Κινέζικη παράδοση και θεωρείται ότι ο δεσμός του γάμου είναι ο πιο δυνατός και ο πιο σημαντικός από όλους.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα εντυπωσιαστείτε με την απάντηση! Η άσκηση περιλαμβάνει ενώνοντας τα δάχτυλά σας μαζί και προσδιορίζοντας ποια δάχτυλα μπορούν να κουνηθούν και ποια όχι. Μετά από μερικές κινήσεις, θα έχετε μια νέα κατανόηση και εκτίμηση για τον όμορφο θεσμό του γάμου.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε την απάντηση λεπτομερώς και αφήστε μας τα σχόλιά σας με την άποψή σας. Μοιραστείτε αυτό το όμορφο μήνυμα με τους φίλους σας.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID