BREAKING NEWS
latest

Θα δίνονται με κλήρωση... ταξίδια, ΙΧ και σπίτια για τους φορολογούμενους με πολλές αποδείξεις!


Ταξίδια, ΙΧ και σπίτια περιμένουν τους φορολογούμενους που θα συγκεντρώνουν περισσότερες αποδείξεις αγορών από τις απαιτούμενες για να πιάσουν το αφορολόγητο όριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα «δώρα» θα δίνονται με κλήρωση, ενώ ένα από τα σχέδια που μελετά το υπουργείο προβλέπει και αντίστοιχα «δώρα¨και στους τουρίστες. 

Κάθε φορά που ο τουρίστας-πελάτης θα παίρνει μια απόδειξη, θα στέλνει με το κινητό του ένα SMS με το ΑΦΜ του πωλητή, το ποσό και την ημερομηνία. 

Τα μηνύματα αυτά μαζί με τον αριθμό του κινητού θα συγκεντρώνονται σε έναν κεντρικό υπολογιστή, όπου αυτόματα θα γίνονται κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργοί Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη είπε ότι το τελικό σχέδιο για το χτίσιμο του αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα και τι θα γίνει τελικά με τις αποδείξεις θα καθοριστεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Για να συνδεθεί, ωστόσο, το αφορολόγητο με αποδείξεις από συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα πρέπει από τη μια οι καταναλωτές να έχουν κάρτα και από την άλλη επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες να έχουν προμηθευτεί με τα απαραίτητα μηχανήματα POS.

Μέχρι να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει οι φορολογούμενοι επιδίδονται στο κυνήγι των αποδείξεων, τις οποίες δεν ξέρουν τις να τις κάνουν και που να τις αποθηκεύσουν.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πλαστικό χρήμα οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να κρατούν τις αποδείξεις στο σπίτι τους ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί πως αυτές θα διαχωρίζονται από τις αποδείξεις των συναλλαγών που γίνονται με κάρτα.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID