BREAKING NEWS
latest

Η κίνηση με υδρογόνο αποτελεί πραγματικότητα (Video)


Μία νέα εφαρμογή της υδρογονοκίνητης τεχνολογίας του εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Διασπώντας με πρωτοποριακό, άμεσο και ανέξοδο τρόπο το απλό νερό στα συστατικά του, μέσω μιας συσκευής μικρών διαστάσεων, παράγεται υδρογόνο το οποίο με τις κατάλληλες -απλές- μετατροπές, μπορεί να αντικαταστήσει τον γνωστό βενζινοκινητήρα και να θέσει σε λειτουργία τις μηχανές των οχημάτων.

Η παρουσίαση αυτής της εφαρμογής έγινε το πρωί της Πέμπτης στη Σαλαμίνα, με το τηλεοπτικό συνεργείο του zougla.gr να καταγράφει από την πρώτη στιγμή όλες τις διαδικασίες μετατροπής ενός δικύκλου χωρητικότητας 50 κ.εκ. ώστε να κινηθεί με την ενέργεια υδρογόνου.

Ο κ. Ζωγράφος έθεσε σε λειτουργία τη συσκευή και εν συνεχεία τη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού η οποία διήνυσε 10 χιλιόμετρα καταναλώνοντας υδρογόνο, δηλαδή ουσιαστικά... απλό νερό!

Εύκολα γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία αυτής της εφεύρεσης, που με απλό τρόπο και τις κατάλληλες μετατροπές μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα αλλάζοντας ολιστικά τον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας και των κοινωνιών όλου του κόσμου.

«Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τη διάδοση αυτής της εφεύρεσης», επεσήμανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τους επιστήμονες που πλαισίωσαν το πάνελ της εκπομπής να χειροκροτούν αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η συσκευή του Πέτρου Ζωγράφου.

Παράλληλα συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πρωτοποριακό πείραμα με τους επιστήμονες να καταθέτουν τις απόψεις τους για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση.

Η ανάπτυξη της εφεύρεσης εδώ και λίγες εβδομάδες γίνεται με τη συνεργασία και υπό την προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε το Video



Δείτε το Video ολόκληρης της εκπομπής...






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID