BREAKING NEWS
latest

Κωνσταντοπούλου για γεύμα Στουρνάρα σε Τσίπρα: Tην ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται το φαγοπότι συνεχίζεται


Σκληρή κριτική κατά Τσίπρα, Στουρνάρα, Δραγασάκη και Φλαμπουράρη με ειρωνικά τιτιβίσματα από την πρώην πρόεδρο της Βουλής

H βεντέτα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Γιάννη Στουρνάρα κρατάει  καιρό, από τότε που η ίδια τον καλούσε σε επιτροπή της Βουλής και εκείνος δεν πήγαινε. Και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα άφηνε ασχολίαστο το γεύμα που παρέθεσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.  Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος. Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τα βέλη της πρώην προέδρου της Βουλής δεν ξέφυγε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. «Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλέκο Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται», πρόσθεσε σε επόμενο τιτίβισμά της. 

Δείτε τα tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου 


Το είδαμε εδώ




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID