BREAKING NEWS
latest

Τα μυστικά ομορφιάς των παλιών αγαπημένων star του Hollywood


Αν πιστεύετε ότι οι σημερινές λαμπερές κυρίες του Hollywood το παρακάνουν και ασχολούνται υπερβολικά με την ομορφιά τους, σας λέμε ότι αυτά δεν είναι τίποτα συγκριτικά με τις ηθοποιούς του παρελθόντος!

Από σπιτικές μάσκες μέχρι τεχνικές εδώ είναι τα μυστικά ομορφιάς της χρυσής εποχής του Hollywood.

Marilyn Monroe

Για να κάνει τα χείλη της να φαίνονται πιο γεμάτα, η Monroe έλεγε στην make up artist της να εφαρμόζει 5 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν και λιπ γκλος προκειμένου να δημιουργήσει διάσταση. Οι πιο σκούρες κόκκινες αποχρώσεις πήγαιναν στις εξωτερικές γωνίες ενώ τα απαλά χρώματα στη μέση των χειλιών.

Elizabeth Taylor

Η Elizabeth Taylor ακριβώς όπως και η Κλεοπάτρα – επηρεασμένη μάλλον από τον ρόλο που ενσάρκωσε – ξύριζε το πρόσωπό της για να αφαιρεί το χνούδι. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο απομάκρυνε όχι μόνο τις ανεπιθύμητες τριχούλες αλλά και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας της.

Audrey Hepburn

Ξέρετε ποιο ήταν το μυστικό της Audrey Hepburn για να διατηρεί τις υπέροχες και μακριές βλεφαρίδες της; Kάθε φορά μετά την εφαρμογή μάσκαρα τοποθετούσε ψεύτικες βλεφαρίδες μία-μία ξεχωριστά εντείνοντας το αποτέλεσμα του «ελαφίσιου» βλέμματος.

Grace Κelly

Η Grace Κelly φαίνεται πώς ήταν πολύ μπροστά από της εποχή της αφού χρησιμοποιούσε ακόμα και τότε την τεχνική της σκίασης στο πρόσωπο, πολλά χρόνια δηλαδή νωρίτερα από την Kim Kardashian. Χρησιμοποιούσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ στα ζυγωματικά, προκειμένου να δείξουν ακόμα πιο έντονα.

Marlene Dietrich

Η Γερμανοαμερικανίδα ηθοποιός Marlene Dietrich στην προσπάθεια της να αποκτήσει τα τέλεια ζυγωματικά αφαίρεσε τους φρονιμίτες.

Rita Hayworth

Τα κυματιστά κόκκινα μαλλιά της Rita Hayworth ήταν το σήμα κατατεθέν της. Για τον λόγο αυτό κάθε βράδυ έβαζε λάδι στα μαλλιά της για 15 λεπτά και το αφαιρούσε με χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας στο τελείωμα χυμό λεμονιού για λάμψη.

Greta Garbo

Για να κάνει τα μάτια της να φαίνονται ακόμα πιο θεατρικά και λαμπερά, η Greta Garbo χρησιμοποιούσε βαζελίνη κάτω από μια σκούρα σκιά. Έδινε το εφέ ενός μείγματος από τζελ και κάρβουνο.

Ingrid Bergman

Η Ingrid Bergman αν και λάτρης του φυσικού look, αφαίρεσε ένα πόντο από το μπροστινό στεφάνι των μαλλιών της για να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο μέτωπο. Το εντυπωσιακό είναι πώς φορούσε make up μόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και ποτέ στην καθημερινότητά της!

Sophia Loren

Η Sophia Loren για να διατηρήσει το δέρμα της απαλό και φρέσκο χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του μπάνιου της λίγες σταγόνες ελαιόλαδου.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID