BREAKING NEWS
latest

Disneyland στο Παρίσι -Η «αμερικανιά» που κέρδισε τελικά την Ευρώπη (Εικόνες)


Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για το πάρκο της Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, το οποίο φόρεσε τα καλύτερα χρώματά του για να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες. Φέτος, το κοινό θα γιορτάσει επί 62 ημέρες τα Χριστούγεννα, από τις 7 Νοεμβρίου 2015 ως τις 7 Ιανουαρίου 2016.

Χριστούγεννα στην Ντίσνεϋλαντ:




Το πάρκο γιόρτασε τις προηγούμενες ημέρες και το Halloween προς μεγάλη ικανοποίηση μικρών και μεγάλων.

Η ευρωπαϊκή  Ντίσνεϋλαντ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 1992. Στην αρχή ήταν μια αμφιλεγόμενη επιχείρηση και επικρίθηκε ζωηρά από καλλιτέχνες, διανοούμενους και κινήματα.




Σήμερα  θεωρείται ένα must στην Ευρώπη με 15 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και αποφέρει το 4% του τουριστικού συναλλάγματος στη Γαλλία. Εκτείνεται σε έκταση 5000 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Chessy, 30 χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού.

Ειδικότερα, βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallee του Παρισιού. Αποτελείται από δύο διακριτά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, καθώς και μια εμπορική περιοχή, το Disney Village. Τα θεματικά πάρκα της Disney είναι γνωστά για τους ρομποτικούς χαρακτήρες που υπάρχουν στο χώρο, την προσοχή στη λεπτομέρεια, την νοοτροπία τους για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τις υψηλές τους τιμές. Ο στόχος είναι να ανά-δημιουργήσει πλήρως τη "μαγεία: που συνεπάγεται η φίρμα και το όνομα της Ντίσνεϋ.




Εντυπωσιακά καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και μπαρ, όλα στην τεχνοτροπία του αμερικανικού κινούμενου σχεδίου γεμίζουν τους χώρους προς τέρψιν των επισκεπτών.

Ανάλογα πάρκα της Ντίσνεϋλαντ έχουν οργανωθεί στο Urayasu του Τόκιο (1983), στο Χονγκ Κονγκ (2005), ενώ τον Απρίλιο του 2011 η εταιρία της Disney ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός τέτοιου μεγάλου πάρκου στη Σαγκάη.



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID