BREAKING NEWS
latest

Σημάδια που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την επιλογή συντρόφου!


Θεωρητικά είναι εύκολο για μια γυναίκα να καταλάβει πότε ένας άντρας της αρέσει πραγματικά. Πρακτικά όμως μπορεί να τα βρει «σκούρα» και να αναλωθεί σε μια σχέση στην οποία ο εκάστοτε σύντροφος δεν την γεμίζει πραγματικά.

Η σχέση αυτή ξεκινά συνήθως επειδή θέλει να του δώσει μια ευκαιρία και παρόλο που ξεκινά εύκολα, δεν είναι πάντα δυνατό να τερματιστεί με την ίδια ευκολία. Εδώ είναι κάποια σημάδια που θα σας σώσουν από τον χλιαρό ρομαντισμό.

Είναι πραγματικά καλός

Αν πιάσετε τον εαυτό σας να ξεστομίζει αυτή τη φράση για τον σύντροφό σας, τότε μάλλον τον βλέπετε φιλικά. Ένας συμπαθητικός τύπος, ένας καλός άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να είναι και ο σύντροφός σας.

Ξεχνάτε να του απαντήσετε

Είτε πρόκειται για ένα email που σας έστειλε, είτε για ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό ή σε μια τηλεφωνική κλήση. Αν σας ενδιέφερε τόσο πολύ, υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον ξεχάσετε;

Οι φίλοι του σας αρέσουν περισσότερο από εκείνον

Αν προτιμάτε να κάνετε παρέα μαζί του ώστε να έχετε επικοινωνία με τους φίλους του, τότε μάλλον το πάτε λάθος. Κάπου έχετε μπερδευτεί, κάπου το χάσατε και το καλύτερο είναι να το τερματίσετε όσο ακόμη είναι καιρός.

Εκείνος είναι που πάντα σας τηλεφωνεί

Αναρωτιέστε τι κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας; Τον παίρνετε κανένα τηλέφωνο ή μιλάτε μόνο με δική του πρωτοβουλία; Σε κάθε περίπτωση αν η μόνη «αυθόρμητη πρωτοβουλία» που παίρνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μιλήσετε μαζί του είναι να του στείλετε ειδοποίηση ώστε να παίξετε κάποιο παιχνίδι στο κινητό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID