Πούτιν: Η μάχη κατά της τρομοκρατίας απαιτεί συνδυασμένες προσπάθειες από τη διεθνή κοινότητα

0

Την ανάγκη να υπάρξει πλέον μια «αληθινά συντονισμένη προσπάθεια» από τη διεθνή κοινότητα κατά της... τρομοκρατίας τονίζει στο τηλεγράφημά του προς τον Φρανσουά Ολάντ ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος στο τηλεγράφημα το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο εκφράζει τα «βαθύτατα συλληπητήριά του» στον Γάλλο πρόεδρο και το λαό της Γαλλίας.

«Η τραγωδία αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της βαρβαρικής φύσης της τρομοκρατίας που αποτελεί μια πρόκληση για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Είναι προφανές ότι η αποτελεσματική μάχη κατά αυτού του κακού απαιτεί μια αληθινά συνδυασμένη προσπάθεια όλης της διεθνής κοινότητας» προσθέτει ο Ρώσος πρόεδρος.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Ρωσική πλευρά είναι έτοιμη για τη στενότερη δυνατή συνεργασία με τους Γάλλους εταίρους για την έρευνα αυτού του εγκλήματος που διαπράχθηκε στο Παρίσι. Περιμένω ότι οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες θα τιμωρηθούν» καταλήγει στη δήλωσή του ο Βλαντιμίρ Πούτιν.


.........................................................................................................................................
loading...


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like… η κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!