BREAKING NEWS
latest

Πρόβλεψη των Αμερικάνων για πυκνές χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας τον Δεκέμβριο


Σοκ προκαλεί η νέα πρόβλεψη των Αμερικάνων και των Αμερικάνικων μοντέλων πρόγνωσης καιρού, καθώς προβλέπουν βαρυχειμωνιά μέσα σε όλο σχεδόν το Δεκέμβριο με ψύχος και πυκνές χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, όπως  προβλέπουν και πολλά χιόνια τα Χριστούγεννα.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου, σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, χάρτης Αμερικάνικου μοντέλου πρόγνωσης καιρού, προβλέπει ότι το ψύχος θα είναι δριμύ ακόμα και τα Χριστούγεννα, ενώ η χώρα μας όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παγωνιάς μέσα στο Δεκέμβρη, όπως αναφέρει το On-news. Με το σκούρο μπλε χρώμα διακρίνεται το ψύχος το οποίο η χώρα μας θα δέχεται από τη βόρεια, βορειοανατολική Ευρώπη.



Αναφορά γίνεται όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, για τον πιο ψυχρό Δεκέμβριο από το 2001 κάτι που και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού προβλέπουν, ενώ ο Δεκέμβριος που μας έρχεται δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση καιρικά με τον Νοέμβριο, καθώς θα είναι βροχερός, με πολλές χιονοπτώσεις και κρύο. 






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID