BREAKING NEWS
latest

Συμβουλές για τέλειο σώμα από τα κορυφαία μοντέλα!


Αναρωτιέσαι πως καταφέρνουν διατηρήσουν αψεγάδιαστη τη σιλουέτα τους τα -παγκοσμίου φήμης- τοπ μόντελ; Μάθε εδώ τα μυστικά της διατροφής τους!

Καρολίνα Κούρκοβα:

Η καλλονή έχει δηλώσει ότι συνηθίζει να τρώει υγιεινές και καθαρές τροφές. « Το πρωί που ξυπνάω πίνω ένα φυσικό χυμό στον οποίο προσθέτω λίγη σκόνη πρωτεΐνης και γλουταμίνης. Δυο ώρες μετά τρώω δύο αυγά βραστά. 2-3 ώρες αργότερα επιλέγω ξηρούς καρπούς όπως καρύδια ή αμύγδαλα. Το μεσημέρι συνηθίζω να τρώω ψητό ψάρι με βραστά λαχανικά και πολλές σαλάτες. Και μετά από λίγες ώρες φτιάχνω πάλι τον αγαπημένο μου φυσικό χυμό. Τόσο απλό!»

Αλεσάντρα Αμπρόσιο:

Το τοπ μόντελ εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη της ότι τρώει ότι θέλει. Το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της είναι οι μικρές ποσότητες και η καθημερινή εκγύμναση.

Λίντα Ευαντζελίστα:

Το 49χρονο μοντέλο δεν παραλείπει ποτέ το πλούσιο πρωινό της. Επιλέγει γευστικές και υγιεινές τροφές και πάντα το πρώτο γεύμα της ημέρας της έχει ποικιλία. Ένα κλασσικό πιάτο από την πρωινή ρουτίνα του όμορφου τοπ μόντελ είναι μια ομελέτα με ασπράδια από δύο αυγά, γαλοπούλα και τομάτα.

Επιπλέον καθημερινά πίνει αρκετό πράσινο τσάι, τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά και επιλέγει τροφές που έχουν αρκετή πρωτεΐνη, όπως σολομό, τόνο, κοτόπουλο και γαλοπούλα.

Αντριάνα Λίμα:

Ο διάσημος άγγελος της Victoria’s Secret, έχει εκμυστηρευτεί πολλές φορές τα μυστικά της.. Πέραν από το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί το μοντέλο, που συνήθως επικεντρώνεται στην αερόβια άσκηση (σχοινάκι και kick boxing), προσέχει αρκετά και τη διατροφή της.

Για να αντέξει το σκληρό πρόγραμμα εκγύμνασης, επιλέγει τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνη και φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Πίνει αρκετό νερό, το οποίο θεωρεί ότι έχει μαγικές ικανότητες.

Χάιντι Κλoύμ:

Οι διατροφικοί κανόνες που ακολουθεί η Γερμανίδα καλλονή είναι απλοί και περιεκτικοί: Καθόλου υδατάνθρακες, πολλά λαχανικά και φρούτα.
Όπως φαίνεται το μυστικό της όμορφης Χάιντι παρά την απλότητά του έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού καταφέρνει να έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της showbiz μετά από 4 γέννες.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID