BREAKING NEWS
latest

Μια ιστορία αγάπης από την Κορέα στη …Ζάκυνθο (Video)


10/2015. Με την  εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει τα γυρίσματα του κορεάτικου τηλεοπτικού σήριαλ στη Ζάκυνθο, συναντήθηκε  την 15/10/2015 το πρωί ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς.  

Zήτησε να υπάρξει συνεργασία ώστε να «αποτυπωθεί» η καλύτερη δυνατή εικόνα για το νησί μας σε μια τηλεοπτική σειρά η οποία όπως φαίνεται θα απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό σε Κορέα,  Κίνα και πολύ πιθανόν Ιαπωνία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα συναντούσε τον ίδιο τον παραγωγό της σειράς, η οποία έχει τίτλο «Descendants of the sun» (οι απόγονοι του ήλιου) και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το 2016.

Η κ. Ελένη Τατσούλα, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους παραγωγούς της σειράς, ενημέρωσε το Δήμαρχο για τα γυρίσματα που γίνονται σε περιοχές όπως το Ναυάγιο, η Εξωχώρα και η Αναφωνήτρια, ωστόσο δέχτηκε και τα «παράπονα» του κ. Κολοκοτσά για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για την άφιξη του συνεργείου και των ηθοποιών που βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί μας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άφιξη του συνεργείου είχε προγραμματιστεί για αργότερα, καθώς όμως υπήρχαν πληροφορίες για επιδείνωση του καιρού, τα γυρίσματα στη Ζάκυνθο επισπεύτηκαν. Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο πριν το συνεργείο βρισκόταν στην Αράχωβα, που μαζί με τη Ζάκυνθο επιλέχθηκε για τα  εξωτερικά γυρίσματα.

Οι πληροφορίες γύρω από το σήριαλ δίνονται με το….σταγονόμετρο, καθώς όπως έγινε γνωστό στόχος είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο «σασπένς» για το τηλεοπτικό κοινό, που αναμένει την προβολή των πρώτων επεισοδίων με μεγάλο ενδιαφέρον.  Ήδη όμως το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει  πως  ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο και την Αράχωβα.

Πρωταγωνίστρια της σειράς, που αφορά μια ερωτική ιστορία,  είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς αυτή την στιγμή στην κορεατική τηλεόραση ενώ εικόνες από τη Ζάκυνθο θα προβληθούν σε συνολικά 16 επεισόδια. Εκτός από τα μέρη των γυρισμάτων που προαναφέρθηκαν, έχουν γίνει δορυφορικές λήψεις από όλο σχεδόν το νησί, μια που μιλάμε για ένα συνεργείο που διαθέτει όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας!

Σε ότι αφορά τέλος τους λόγους που επιλέχθηκε η Ζάκυνθος ως χώρος γυρισμάτων μιας …ερωτικής ιστορίας από την Κορέα, η εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής διευκρίνισε πως ήταν επιλογή της σεναριογράφου που είχε βρεθεί κατά το παρελθόν στη Ζάκυνθο και είχε καταγοητευτεί από τη φυσική ομορφιά του νησιού!



Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID