BREAKING NEWS
latest

8 συμβουλές για όσες αγαπούν τα ψηλοτάκουνα (Pics)


Γυναίκες και ψηλοτάκουνα, μια σχέση αγάπης και μίσους. Ολες τα λατρεύουν και όλες τα μισούν, όταν τους προκαλούν πόνο.

Αν ανήκετε σε αυτές, που καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς να κρατούν τις γόβες τους στο χέρι, μάλλον ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τι λάθος κάνετε με τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά tips που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην σας πονέσουν ποτέ ξανά τα πόδια σας.

Σιγουρευτείτε πως σας κάνουν

Μπορεί να είναι ολοφάνερο αλλά το παπούτσι πρέπει να ταιριάζει στο πόδι σας, να μην είναι ούτε μεγαλύτερο, ούτε μικρότερο. Οταν συμβαίνει κάτι τέτοιο το περπάτημα είναι γίνεται πολύ δύσκολο.

Αναζητήστε ένα ισορροπημένο τακούνι

Οι γόβες στιλέτο προτείνονται όσο παράδοξο και αν ακούγεται, καθώς γίνεται σωστή διανομή του βάρους. Ιδανικό είναι το βάρος μιας γυναίκας να μοιράζεται από το τακούνι στο μπροστινό τμήμα. Γι αυτό όταν περπατάτε καλό θα ήταν η κίνηση να ξεκινά από το πίσω μέρος και όχι από τα δάχτυλα. 


Αποφύγετε να περπατάτε ταλαντεύοντας τους αστραγάλους σας

Οι αστράγαλοί σας κατά την διάρκεια του βαδίσματος θα πρέπει να είναι όσο πιο σταθεροί γίνεται. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να κάνετε μια άσκηση: καθίστε στο πάτωμα και σχηματίστε το αλφάβητο με τα δάχτυλα των ποδιών σας. Αυτό, με την πάροδο του χρόνου, θα σας κάνει να είστε πιο σταθεροί επάνω στα γοβάκια σας.

Αφήστε χώρο στα δάχτυλά σας

Οταν επιλέγετε ένα καινούργιο παπούτσι, καλό θα ήταν όταν το δοκιμάζετε να τσεκάρετε αν μπορείτε να κουνήσετε τα δάχτυλα σας. Τα άκρα των ποδιών σας πρέπει να αναπνέουν, γι αυτό και είναι προτιμότερο να επιλέγετε παπούτσια με άνοιγμα μπροστά.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID