BREAKING NEWS
latest

Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους


Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Δεν υπάρχουν «ασύμβατα» ζώδια, και καμιά σχέση μεταξύ «αταίριαστων» ζωδίων δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει. 

Το ότι δύο ζώδια είναι πιο συμβατά μεταξύ τους σημαίνει απλώς ότι η έλξη και η συνεννόηση μεταξύ τους γίνεται πιο εύκολη υπόθεση. 

Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Δεν υπάρχουν «ασύμβατα» ζώδια, και καμιά σχέση μεταξύ «αταίριαστων» ζωδίων δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το ότι δύο ζώδια είναι πιο συμβατά μεταξύ τους σημαίνει απλώς ότι η έλξη και η συνεννόηση μεταξύ τους γίνεται πιο εύκολη υπόθεση. 

Έχοντας αυτά υπόψη, δείτε παρακάτω ποιοι θεωρούνται οι πιο συμβατοί ζωδιακοί συνδυασμοί, και με ποιον αστερισμό ταιριάζει κάθε ζώδιο. 

Κριός 

Ιδανικό ταίρι: Λέων ή Τοξότης 

Σε αυτούς, ο ενθουσιώδης Κριός βρίσκει την σωματική αλλά και πνευματική έλξη που είναι τα απαραίτητα υλικό για αυτό που θεωρεί ως «τέλεια σχέση». 

Ταύρος 

Ιδανικό ταίρι: Παρθένος, Αιγόκερως 

Σε αυτά τα ζώδια, οι γήινοι Ταύροι βρίσκουν την κατανόηση και την προσγειωμένη οικειότητα ώστε να δοθούν ολοκληρωτικά σε έναν ευτυχισμένο δεσμό. 

Δίδυμοι 

Ιδανικό ταίρι: Ζυγός ή Υδροχόος 

Ιδιαίτερα περιπετειώδεις, οι Δίδυμοι ταιριάζουν με τους εκπροσώπους των παραπάνω ζωδίων, καθώς σε αυτούς θα βρουν τους κατάλληλους «συνοδοιπόρους» στην αδρεναλίνη που τόσο αναζητούν. 

Καρκίνος 

Ιδανικό ταίρι: Σκορπιός ή Ιχθύς 

Αυτά τα δύο ζώδια είναι που… πηγαίνουν πιο εύκολα με τα νερά του ιδιαίτερα εσωστρεφούς και ευαίσθητου καρκίνου, γι’ αυτό και κερδίζουν στα σημεία τα υπόλοιπα μέλη του ζωδιακού κύκλου. 

Λέων 

Ιδανικό ταίρι: Κριός ή Τοξότης 

Προσοχή, χάδια και έξτρα κανάκεμα αποζητούν στις σχέσεις τους τα Λιοντάρια. Και τα Κριάρια κι οι Τοξότες είναι αυτοί που «το έχουν στο αίμα τους» να τα προσφέρουν όλα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα. 

Παρθένος 

Ιδανικό ταίρι: Ταύρος ή Αιγόκερως 

Στο δίλημμα δραματικό πάθος ή ήρεμη, ασφαλής κι ευτυχισμένη σχέση, οι Παρθένοι ψηφίζουν δαγκωτό το δεύτερο, γι’ αυτό και τα πιο φιλήσυχα (και λιγότερο επιρρεπή στον… ποδόγυρο) ζώδια κερδίζουν την καρδιά τους. 

Ζυγός 

Ιδανικό ταίρι: Δίδυμος ή Υδροχόος 

Ο μέσος Ζυγός θέλει έναν σύντροφο που να τον θαυμάζει, χωρίς όμως να του επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και ανατροπές – γι’αυτό πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που πληρούν μόνο το πρώτο κριτήριο και να «ποντάρουν» σε Διδύμους και Υδροχόους που σκοράρουν δύο στα δύο. 

Σκορπιός 

Ιδανικό ταίρι: Ιχθύς ή Καρκίνος 

Στις συναισθηματικές εκρήξεις που είναι… το σημάδι του Σκορπιού, τα παραπάνω ζώδια περνούν το τεστ της υπομονής και ξέρουν πώς να τον διαχειριστούν ώστε η σχέση να ισορροπεί πάντα. 

Τοξότης 

Ιδανικό ταίρι: Λέων ή Κριός 

Για σχέσεις που εξελίσσονται σε κάτι σοβαρό, χωρίς να χάνουν το στοιχείο του φλερτ και του παιχνιδίσματος, συνδυασμός που τους εξιτάρει ιδιαίτερα, οι Τοξότες ενδείκνυται να… κυνηγήσουν λιοντάρια και κριάρια. 

Αιγόκερως 

Ιδανικό ταίρι: Παρθένος ή Ταύρος 

Το ξέρουμε, είστε Αιγόκερως, από αυτούς δηλαδή που σκέφτονται και αναλύουν το καθετί με τη λογική τους προτού ανοιχτούν και δοθούν συναισθηματικά σε κάποιον. Το ασφαλέστερο «στοίχημα» στην περίπτωσή σας, είναι να ποντάρετε τις ζωδιακές σας μάρκες στους γήινους Ταύρους και Παρθένους που δεν θα απογοητεύσουν τις αναζητήσεις σας για σχέση που πληροί τις προϋποθέσεις και της καρδιάς και του εγκεφάλου σας. 

Υδροχόος 

Ιδανικό ταίρι: Ζυγός ή Δίδυμος 

Η άγρια γοητεία των Υδροχόων είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα παραπάνω ζώδια, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν την γοητεία, χωρίς να εμφανιστούν ως άβουλα «θύματα» που πέφτουν εύκολα στα δίχτυα τους. 

Ιχθύς 

Ιδανικό ταίρι: Σκορπιός ή Καρκίνος 

Στην ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση του Ιχθύ, μόνο ένας άλλος Ιχθύς μπορεί να βρει τρόπο να… «αφοπλίσει την βόμβα», αλλά αυτό τελικά τον κάνει ιδανικό φίλο και όχι ερωτικό σύντροφο. Την χρυσή τομή μεταξύ πνευματικής συμβατότητας και ερωτικού πάθους, θα το βρει στους Σκορπιούς ή τους Καρκίνους. 

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID