BREAKING NEWS
latest

Οι 9 καλύτερες συμβουλές για το αδυνάτισμα


Το αδυνάτισμα θέλει τις συμβουλές του για να επιτευχθεί!

1. Μην ξεχνάς να τρως σωστά

Όσο και αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο, θα συνεχίσεις να παίρνεις κιλά αν τρως περισσότερες θερμίδες από αυτές που καις. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι συνήθως χάνουν περισσότερα κιλά όταν πραγματικά επικεντρώνονται στη διατροφή τους και όχι στη γυμναστική τους(αν και η άσκηση είναι πολύ σημαντική επίσης).

2. Να κινείσαι όσο περισσότερο μπορείς

Δεν έχεις χρόνο για να πας στο γυμναστήριο; Λίγες μόνο ώρες άσκησης σε υψηλή ένταση- όπως το ζωηρό περπάτημα- μπορούν να σε διατηρήσουν σε φόρμα σα να πήγαινες στο γυμναστήριο καθημερινά.

3. Κάνε σημαντικό το πρωινό σου γεύμα 

Πρέπει πάντα να στοχεύεις να τρως περίπου τη μισή ποσότητα των συνολικών ημερήσιων θερμίδων σου το πρωί, καθώς ο μεταβολισμός σου διασπά τις τροφές πιο αποτελεσματικά το πρωί, σύμφωνα με έρευνα.

4. Να τρως σνακ

Όταν τρως ανάμεσα στα βασικά γεύματα, κρατάς τις λιγούρες μακριά και δεν τρως υπερβολική ποσότητα φαγητού το βράδυ γιατί πεινάς.

5. Αναθεώρησε τους στόχους σου

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, όταν επικεντρώνεσαι στη διατήρηση των κιλών σου-και όχι στην απώλειά τους- είναι πιο πιθανό να δεις αποτελέσματα που θα κρατήσουν περισσότερο. Οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τη νοοτροπία συνηθίζουν να διατηρούν πιο υγιεινούς τρόπους ζωής για μεγαλύτερο διάστημα και τελικά χάνουν περισσότερα κιλά, σύμφωνα με έρευνα.

6. Χρησιμοποίησε την κουζίνα σου

Κατά μέσο όρο, παραγγέλνουμε φαγητό απ’ έξω 3 βραδιές τη βδομάδα. Αλλά, μπορείς να αποταμιεύσεις χρήματα αλλά και περισσότερες από 900 θερμίδες τη βδομάδα, αν μαγειρεύεις στο σπίτι.

7. Προσδιόρισε σωστά τις μερίδες σου

Οι υγιεινές μερίδες φαγητού σε αποτρέπουν από το να τρως παραπάνω θερμίδες, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε αύξηση βάρους.

8. Κοιμήσου περισσότερο

Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά μπορεί να θέλεις να φας τροφές με περισσότερα λιπαρά και θερμίδες την επόμενη μέρα. Προσπάθησε να κοιμάσαι λοιπόν 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ για να αποφύγεις αυτές τις λιγούρες.

9. Να κοιμάσαι σωστά

Χαμήλωσε το θερμοστάτη σου τη νύχτα για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου όταν κοιμάσαι. Και σιγουρέψου ότι το δωμάτιό σου δεν έχει καθόλου φως, αφού το σκοτάδι ενεργοποιεί την παραγωγή μελατονίνης, η οποία μπορεί να αυξήσει την καύση λίπους αλλά και θερμίδων.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID