BREAKING NEWS
latest

85χρονος ''Spiderman'' σκαρφαλώνει σε βράχο ύψους 14 μέτρων σε 40 δευτερόλεπτα (Video)


Ο Μλάντεν Τοντόροβιτς από την πόλη Βρνιάτσκα Μπάνια της Σερβίας, είναι ο γηραιότερος ορειβάτης στην Ευρώπη και σε ηλικία 87 ετών σκαρφαλώνει έναν τεχνητό βράχο, ύψους 14 μέτρων μέσα σε 40 δευτερόλεπτα.

Δύο χρόνια πριν, ο κ. Τοντόροβιτς είδε μια ομάδα νέων να σκαρφαλώνει έναν τεχνητό βράχο στη Βρνιάτσκα Μπάνια και αποφάσισε να ρωτήσει τον προπονητή τους, εάν μπορεί να σκαρφαλώσει και ο ίδιος.

«Οταν είδα τους άλλους να ανεβαίνουν στο βράχο, ένιωσα ότι μπορούσα να το κάνω. Ρώτησα τον προπονητή αν μπορώ να δοκιμάσω και εγώ. Του έδωσα μια φωτογραφική μηχανή για να με φωτογραφίσει όταν φτάσω στην κορυφή».

Οταν ο προπονητής είδε την ευκολία με την οποία ο 85χρονος τότε ορειβάτης σκαρφάλωνε, τού πρότεινε να γίνει μέλος της ομάδας.

Οπως λέει ο Μλάντεν Τοντόροβιτς στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug, ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος, προ διετίας, σε διάφορους διαγωνισμούς και να κερδίζει τον έναν μετά τον άλλον, στην κατηγορία των βετεράνων, αφήνοντας πίσω του ορειβάτες ακόμη και 40 χρόνια μικρότερους από τον ίδιο.



Το είδαμε εδώ 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID