Οι φωτογραφίες της από το Facebook βρέθηκαν σε απαγορευμένο site πορνό - Πως να προστατευτείτε

0

Μια φοιτήτρια στη Βρετανία ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο Facebook είχαν αναδημοσιευτεί σε site με πορνό.

Η 20χρονη Grace Marr σοκαρίστηκε όταν γνωστοί της της είπαν ότι είδαν τις φωτογραφίες της σε πορνογραφικό site.

Το site προσφέρει σεξουαλικές επαφές με απλές καθημερινές γυναίκες και ανάμεσα στις γυναίκες που προβάλλονται είναι και η 20χρονη φοιτήτρια.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τη φοιτήτρια της είπε ότι είχε δει τη φωτογραφία της σε διαφημιστικό banner μέσα σε κάποιο άλλο site.

Κάτω από τη φωτογραφία της ανέγραφε “καυτές φοιτήτριες σε περιμένουν” και η φωτογραφία ήταν ίδια με τη φωτογραφία προφίλ της φοιτήτριας στο Facebook.

Αν και το όνομα του site δεν έχει αναφερθεί, ωστόσο είναι site σεξουαλικών γνωριμιών.

Τα site χρησιμοποιούν σε πολλές περιπτώσεις ψεύτικα στοιχεία στα προφίλ αλλά και κλεμμένες φωτογραφίες προκειμένου να προσελκύσουν τις πρώτες εγγραφές.

Το συγκεκριμένο όμως site δεν αρκέστηκε σε μία φωτογραφία αλλά δημοσίευσε και δεύτερη και τρίτη σοκάροντας τη νεαρή φοιτήτρια.

Πως να προστατευτείτε

Θα πρέπει να ορίσετε στις ρυθμίσεις στο Facebook τις φωτογραφίες σας να φαίνονται μόνο σε φίλους σας.

Καμία φωτογραφία δεν πρέπει να είναι διαθέσιμη στο κοινό (public) ενώ φωτογραφίες όπως η cover και η profile (ειδικά η δεύτερη) δεν θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση.

Τέλος πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε άσχετους και μη αληθινούς χρήστες ανάμεσα στους φίλους σας.

Το είδαμε εδώ

.........................................................................................................................................
loading...


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like… η κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!