Ο Mr. Bean ξαναχτυπά... από την Τζοκόντα ως και τον πάπα Βενέδικτο (Εικόνες)

0

O γνωστός κωμικός Rowan Atkinson ο θρυλικός Mr. Bean ο Τσάπλιν του 21 ου αιώνα  επιστρέφει δριμύτερος. Ενσωματώνει την φιγούρα του σε μια σειρά από κορυφαία έργα τέχνης δίνοντας μια άλλη προοπτική ανάγνωσης και ερμηνείας. Η όλη ιδέα ανήκει στον εικαστικό καλλιτέχνη Rodney Pike.

Δημιούργησε μια σειρά από καρικατούρες με τις οποίες επιτίθεται με καυστικό τρόπο σε πολυάριθμες προσωπικότητες από τον Obama και την βασίλισσα της Αγγλίας ως και τον παραιτηθέντα πάπα Βενέδικτο. 

Αλλά ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη προσκόλληση στον Mr. Bean με το πρόσωπο του οποίου έχει ήδη δημιουργήσει περισσότερες από 40 συνθέσεις με μοντάζ προσαρμογής του εκφρασττικού προσώπου του βρετανού ηθοποιού. Στην ιστοσελίδα του DeviantArt, επεξηγεί ότι για 3 λόγους τον εμπνέει ο Mr. Bean. 

« Πρωταρχικά αυτός διαθέτει εκφράσεις και πρόσωπο τόσο διασκεδαστικά που αποτελούν ντην καλύτερη θεραπεία σε στιγμές έντονου στρες.Δευτερευόντως γιατί αυτός είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο της συλλογής μου και θέλω να εξακολουθήσω να δίνω στα άτομα και στο κοινό μου αυτό που θέλουν. Ο τρίτος λόγος είναι αυτή καθ΄εαυτή η διασκέδαση. Λατρεύω την προσωπικότητα του Mr. Bean. Ζήτω ο Mr Bean »

Από την περίφημη Τζοκόντα ως το αυτοπορτραίτο του Rembrandt, να κάποιες από τις καλύτερες συνθέσεις του Rodney Pike.Το είδαμε εδώ

.........................................................................................................................................
loading...


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like… η κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!