BREAKING NEWS
latest

Πάτερ Ευστάθιος: "Να νοηματοδοτήσει ο καθένας μας την ύπαρξή του με κριτήρια που δεν είναι επιφανειακά"


10/2014. Είναι σημαντικό στην εποχή μας να ακούς από πνευματικούς ανθρώπους σοφίες και πραγματικές αλήθειες ζωής. 

Ο πάτερ Ευστάθιος ιερέας στην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας μιλά στον Αχελώο tv για στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε με έντονο άγχος τόσο για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά όσο και για την οικογένεια του καθώς και για το μέλλον της πατρίδας μας.

Σημειώνει ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να αντλεί δύναμη από πνευματικές αξίες για να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της ζωής, ενώ παράλληλα ο ίδιος τονίζει τις σκέψεις και ιδέες που προσφέρουν καταφύγιο στις δύσκολες ώρες αλλά και τις προϋποθέσεις για μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Ο ίδιος μιλάει για τις αξίες και ιδέες που θεωρούνται ως η κύρια προτεραιότητα του ανθρώπου, αυτές που θα πρέπει να έχει συνέχεια στο μυαλό του ένας άνθρωπος ως μπούσουλα για τη ζωή του.

Μας καλεί να ανακαλύψουμε τις δικές μας υπερβατικές προσωπικές αναφορές την κκαλλιέργεια της πνευματικότητας που υπερβαίνει την κατανάλωση της ευχαρίστησης, τις ατομικές ανεπάρκειες και τις επώδυνες καταστάσεις της ζωής. "Να νοηματοδοτήσει ο καθένας μας την ύπαρξή του με κριτήρια που δεν είναι επιφανειακά", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID