BREAKING NEWS
latest

Ρυτίδες και λεπτές γραμμές: Πρόληψη σε 6 βήματα


Τα προληπτικά μέτρα ενάντια στις ρυτίδες είναι απαραίτητα από μικρή ηλικία ώστε να διασφαλίσουμε ότι η επιδερμίδα μας θα παραμείνει όμορφη και σφριγηλή όσο μεγαλώνουμε.

Δείτε ποιες είναι οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε για να κρατήσετε το πρόσωπό σας λαμπερό και νεανικό.

1. Βαθιά ενυδάτωση

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι απαραίτητη ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας. Όταν το δέρμα ξηραίνεται, χάνει την ελαστικότητά του και «σπάει» πιο εύκολα. Επιλέξτε ένα προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και δε σας προκαλεί ερεθισμούς και εφαρμόστε κατά προτίμηση μετά τον καθαρισμό του προσώπου, ώστε η υγρασία να «κλειδώσει» στο δέρμα.

2. Προσοχή στον καθαρισμό

Ο υπερβολικός καθαρισμός του προσώπου απομακρύνει τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, τα οποία είναι απαραίτητα για να παραμείνει απαλή και σφριγηλή.

3. Αντιοξειδωτικά

Οι ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται λόγω των περιβαλλοντικών ρύπων, του στρες και της υπεριώδους ακτινοβολίας εξουδετερώνονται χάρη στις αντιοξειδωτικές ουσίες που λαμβάνουμε από τα φρούτα και τα λαχανικά. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών σε «συμπυκνωμένη» δόση με τη βοήθεια προϊόντων ομορφιάς (ορός με αντιοξειδωτικά).

4. Αντηλιακό καθημερινά

Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται κάθε μέρα, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Αναζητήστε ένα αντηλιακό που δε «βαραίνει» το δέρμα.

5. Περισσότερο ψάρι

Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υγιεινά Ω-3 λιπαρά, συστατικά που διατηρούν το δέρμα λαμπερό.

6. Αγαπήστε τα α-υδροξυοξέα

Τα α-υδροξυοξέα (AHA) βοηθούν ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές να γίνονται λιγότερο ορατές. Τα θαυματουργά αυτά συστατικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID