BREAKING NEWS
latest

Facebook: Δείτε το πρόσωπό σας ανάμεσα σε 1.278.837.824 ανθρώπους (app)


Το ένα έκτο του πληθυσμού της Γης βρίσκεται στο Facebook. Και μπορούμε να τους δούμε όλους στο thefacesoffacebook.com.

Τo site εμφανίζει μια σελίδα με άπειρες χρωματιστές κουκίδες (πάνω από ένα δισεκατομμύριο οι οποίες αυξάνονται συνεχώς). Κάθε κουκίδα είναι κι ένα πρόσωπο στο Facebook, ενώ όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, δεν παραβιάζουν κανένα προσωπικό δεδομένο των μελλών του Facebook, απλά ανακάλυψαν έναν τρόπο να παρουσιάσουν όλες τις φωτογραφίες των προφίλ του πιο δημοφιλούς site στον πλανήτη σε μια μοναδική σελίδα. 

Η... μαγεία όμως του The Faces of Facebook αρχίζει να ξετυλίγεται εάν ξεκινήσουμε να κάνουμε zoom-in στο site. Οι εικόνες μεγαλώνουν και τα μικροσκοπικά – κυριολεκτικά αόρατα – pixels αποκτούν μορφή και εμείς αρχίζουμε να διακρίνουμε πρόσωπα, σύμβολα, γραφικά, γράμματα, εικόνες κατοικίδιων, μωρών, ή ό,τι άλλο έχει βάλει κανείς στη θέση του προφίλ του, ενώ κάτω από κάθε εικόνα βλέπουμε και το όνομα του ιδιοκτήτη του προφίλ. Όπως ξέρουμε οι πληροφορίες αυτές είναι δημόσιες, ενώ το περιεχόμενο του προφίλ, μπορεί να είναι ιδιωτικό.

Μετακινώντας τον κέρσορα μέσα στην αρχική σελίδα, βλέπουμε ότι κάθε προφίλ έχει τον δικό του αριθμό αναφοράς, ενώ εάν συνδεθούμε στο site με τον λογαριασμό μας στο Facebook, μπορούμε να μάθουμε τον δικό μας.

Επίσης, εάν κάνουμε κλικ σε κάποια εικόνα προφίλ (έχοντας κάνει zoom-in), μπορούμε να μεταφερθούμε στην σχετική σελίδα του Facebook, εάν προηγουμένως έχουμε συνδεθεί στο site με το δικό μας λογαριασμό.

Δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID