BREAKING NEWS
latest

Πώς φεύγουν τα σημάδια από τα σπυράκια


Ακόμη κι όταν καταφέρνουμε να απαλλαγούμε από τα σπυράκια, τα σημάδια που αφήνουν στο πέρασμά τους μας υπενθυμίζουν συνεχώς πόσο μας ταλαιπώρησαν.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι ουλές επουλώνονται από μόνες τους χάρη στη φυσιολογική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων. Μπορούμε όμως να πετύχουμε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα εάν επιλέξουμε τα κατάλληλα φυσικά προϊόντα.

Δοκιμάστε τις παρακάτω απλές, φυσικές λύσεις και θα δείτε σταδιακά βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας.

1. Χυμός λεμονιού


Ο χυμός του λεμονιού έχει φυσικές λευκαντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα κι έτσι μπορεί να φωτίσει το δέρμα. Αναμειγνύετε ίση ποσότητα χυμού και νερού και απλώνετε τοπικά επάνω στα σημάδια, όχι στο υπόλοιπο δέρμα. Ξεπλένετε το πρόσωπο με άφθονο νερό μετά από 15-20 λεπτά. Αμέσως μετά, εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα, καθώς το λεμόνι είναι όξινο και ξηραίνει το δέρμα.

2. Απολέπιση με μαγειρική σόδα


Ανακατεύετε μία κουταλιά σόδα με δύο κουταλιές νερό για να φτιάξετε μια παχύρευστη πάστα. Απλώνετε σε όλο το πρόσωπο και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, εστιάζοντας στα σημεία που υπάρχουν τα σημάδια, για δύο περίπου λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό και σκουπίζετε απαλά το δέρμα.

3. Μέλι


Το μέλι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Έτσι, καταπραΰνει το δέρμα και καταπολεμά τις φλεγμονές. Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας επάνω στα σημάδια χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Το μέλι είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς ή ξηρότητα.

4. Αλόη


Η αλόη αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Μπορείτε να πάρετε το χυμό της απευθείας από το φυτό ή να προμηθευτείτε τζελ αλόη από το φαρμακείο. Εφαρμόζετε απευθείας επάνω στα σημάδια και δε χρειάζεται να ξεπλύνετε με νερό.

Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID