Τι είναι το περίφημο «κλικ» στις σχέσεις

0

Πώς επιτυγχάνεται το απόλυτο συναισθηματικό δέσιμο

Το ακούμε συχνά, το βιώνουμε σπανιότατα. Η απόλυτη ταύτιση δυο ανθρώπων, το περίφημο «κλικ» πιθανότατα να αποτελεί ένα από τα μυστήρια για το τι το προκαλεί, τι σημαίνει και πώς επιτυγχάνεται... 

Οι Ori Brafman και Rom Brafman, συγγραφείς του βιβλίου «Sway: The Irresistable Pull of irrational behavior», εξηγούν αυτό το «σύμπτωμα» δίνοντας έμφαση στην ευαισθησία, στο να είναι κανείς ευάλωτος. 

«Επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτοι, βοηθά το άλλο πρόσωπο να σας εμπιστευθεί, ακριβώς επειδή θέτετε τον εαυτό σας σε συναισθηματικό, ψυχολογικό ή σωματικό κίνδυνο. Το γεγονός ότι οι δύο σας αφήνετε τις αντιστάσεις βοηθά να μπουν οι βάσεις για μια ταχύτερη, πιο προσωπική σχέση. 

Όταν και οι δύο είστε ευάλωτοι από την αρχή και είστε ειλικρινείς στην αποκάλυψη του ποιος είστε και πώς σκέφτεστε και αισθάνεστε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που ευνοεί το είδος του ανοίγματος που μπορεί να οδηγήσει σε άμεση σύνδεση - ένα κλικ».

Το είδαμε εδώ

.........................................................................................................................................
loading...


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like… η κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!