BREAKING NEWS
latest

Το πιο παλιό ξενοδοχείο στον κόσμο - Δουλεύει ανελλιπώς από το 705 μ.Χ


8/2014. Υπάρχει ένα ξενοδοχείο με ζεστά ιαματικά λουτρά που δουλεύει ανελλιπώς από από 705 μ.Χ, με αποτέλεσμα να είναι σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες το παλαιότερο σε λειτουργία ξενοδοχείο του κόσμου.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο, Nisiyama Onsen Keiunkan στο Yamanashi της Ιαπωνίας, το οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα japanpage.net, βρίσκεται στην ιδιοκτησία της ίδιας οικογένειας εδώ και 52 γενιές.


Δεν είναι μόνο η διεύθυνση του ξενοδοχείο που μένει η ίδια εδώ και αιώνες, αλλά και κάποιοι υπάλληλοι, που εργάζονται στο Nisiyama Onsen Keiunkan, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκεί από την ίδρυση του. Η δουλειά πηγαίνει από πατέρα σε γιο και από μάνα σε κόρη, με το ρεπορτάζ να σημειώνει ότι πίσω από αυτή την οικογενειακή παράδοση, που συνεχίζεται για 52 γενιές, κρύβεται η επιτυχία του ξενοδοχείου.




Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση, εμπλουτίζουν τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχουν με το πνεύμα της οικογενειακής παράδοσης, κάνοντας το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ξενοδοχεία του κόσμου.

Για την ιστορία, μία βραδιά σε ένα απλό δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 500 ευρώ, ενώ μία βραδιά στη σουίτα, η οποία παρέχει και λουτρό μέσα στη φύση, κοστίζει 690 ευρώ.









Το είδαμε εδώ



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID