BREAKING NEWS
latest

Ονειροκρίτης (ΣΥ-Τ)


Σ
Συγγραφέας: Αν ένας συγγραφέας ονειρευτεί ότι το χειρόγραφο του απορρίφθηκε από τον εκδότη, σημαίνει κάποια αμφιβολία στην αρχή, αλλά τελικά το έργο του θα γίνει δεκτό ως αυθεντικό και πρωτότυπο. Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα συγγραφέα να εργάζεται, δουλεύοντας το έργο του με μεγάλη προσοχή, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε σχετικά με κάποιο λογοτεχνικό έργο είτε δικό σας είτε κάποιου άλλου προσώπου.

Συγκομιδή: Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' εποχή συγκομιδής, είναι ένα προμήνυμα ευημερίας και ευχαρίστησης. Αν η σοδειά από την συγκομιδή ήταν άφθονη, οι ενδείξεις είναι καλές για τη χώρα, γιατί οι πολιτικοί θα βοηθήσουν στην πρόοδο του τόπου. Μια φτωχή συγκομιδή, στο όνειρο, είναι σημάδι μικρών κερδών.

Συγχώρηση: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι ζητούσατε συγχώρηση για κάτι που δεν κάνατε, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε με κάποια υπόθεση σας, η οποία όμως θα τελειώσει με κέρδος για σας. Αν όμως δείτε ότι ζητούσατε συγχώρηση για κάτι που κάνατε, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε από υπόθεση σας. Αν δείτε πως συγχωρήσατε κάποιον, σημαίνει ότι θα ευημερήσετε μετά από μια σειρά αποτυχιών.

Σύζυγος: Εκκρεμείς υποθέσεις και ανησυχία στο σπίτι συμβολίζει η σύζυγος σας, αν εμφανιστεί στ' όνειρο σας. Αν την ονειρευτείτε ασυνήθιστα γλυκομίλητη, θα λάβετε κέρδη από κάποια εμπορική συναλλαγή σας.

Σύκα: Αν βλέπεις συκιά γεμάτη με σύκα θα αποκτήσεις κάποια κέρδη αλλά με πολλούς κόπους, αν είναι ξεραμένη πρόσεχε γιατί θα χρεοκοπήσεις. Αν βλέπεις χαλασμένα σύκα πάνω στη συκιά πρόσεχε γιατί θα αποκτήσεις κέρδη με ατιμία και θα αποκαλυφθεί. Αν είναι σκουληκιασμένη θα χάσεις μια υπόθεση την οποία είχες σίγουρη ότι θα κερδίσεις. Αν τρως σύκα, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και θα αποτύχεις.Αν αγοράζεις σύκα οι ιδέες κάποιου προσώπου θα σε ωφελήσουν πολύ για να αποκτήσεις κέρδη. Αν ανεβαίνεις στη συκιά για να κόψεις σύκα για να φας, πρόσεξε γιατί από την τεμπελιά σου θα χάσεις πολλά. Αν προσφέρεις σύκα σε γυναίκα πρόσεξε γιατί από τον έρωτα της θα καταστραφείς.

Συκοφαντία: Αν ονειρευτείτε πως πέσατε θύμα συκοφαντίας, σημαίνει ότι τα συμφέροντα σας θα κακοπάθουν στα χέρια κακόβουλων διαχειριστών. Για μια νέα γυναίκα, είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να προσέχει τη διαγωγή της, γιατί οι κινήσεις της σχολιάζονται επικριτικά από πρόσωπα που ισχυρίζονται πως είναι φίλοι της. Αν δείτε πως εσείς συκοφαντούσατε κάποιον, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιο φίλο σας εξαιτίας του εγωισμού σας.

Συκώτι: Αν ονειρευτείτε πως τρώγατε συκώτι, σημαίνει ότι κάποιο ανυπό-ληπτο άτομο θα προσπαθήσει να κλέψει την αγάπη και την εύνοια ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Συμβολαιογράφος: Αν δείτε στ' όνειρο σας συμβολαιογράφο, είναι ένδειξη ανικανοποίητων επιθυμιών και πιθανών μηνύσεων. Για τη γυναίκα που θα δει πως είχε σχέσεις με συμβολαιογράφο, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να χάσει την υπόληψη της λόγω ανόητων απολαύσεων.

Συμβουλή: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως δεχόσαστε συμβουλή, σημαίνει ότι θα μπορέσετε να ανεβάσετε το επίπεδο της ακεραιότητας σας και να αγωνιστείτε με έντιμα μέσα για να αποκτήσετε ανεξαρτησία και ηθικό κύρος. Αν δείτε πως ζητούσατε νομική συμβουλή, σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιοι χειρισμοί στις υποθέσεις σας που θα δημιουργήσουν αμφιβολία για την αξία και τη νομιμότητα τους.

Συμπλοκή: Αν δείτε στ' όνειρο σας συμπλοκή, θα αντιμετωπίσετε ατύχημα σοβαρής μορφής και απογοητεύσεις στις επιχειρήσεις. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί μια συμπλοκή, σημαίνει ότι θα φανεί ανίκανη να αποφασίσει ποιον θα προτιμήσει ανάμεσα στους εραστές της, και θα γίνει αιτία τσακωμών.

Συναυλία: Αν ονειρευτείτε συναυλία υψηλού επιπέδου, σημαίνει ότι θα περάσετε ευχάριστες μέρες. Για ένα συγγραφέα, είναι σημάδι λογοτεχνικής εργασίας. Για έναν επιχειρηματία, είναι προμήνυμα επιτυχημένου εμπορίου, και για τους νέους σημαίνει ανόθευτη ευδαιμονία και πιστούς έρωτες. Συνηθισμένες συναυλίες σημαίνουν ότι θα συναντήσετε δυσάρεστες συντροφιές και αγνώμονες φίλους. Οι επιχειρήσεις θα σημειώσουν ύφεση, ή και μαρασμό.

Συνείδηση: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είχατε τύψεις συνειδήσεως επειδή εξαπατήσατε κάποιον, σημαίνει ότι θα μπείτε στον πειρασμό να διαπράξετε αδικία και γι αυτό θα πρέπει να είστε συνεχώς προσεχτικός. Αν ονειρευτείτε πως είχατε ήσυχη τη συνείδηση σας, σημαίνει ότι θα διατηρήσετε πολύ καλό όνομα στην κοινωνία.

Συνέλευση: Αν δείτε στον ύπνο σας συνέλευση, σημαίνει ασυνήθιστη δραστηριότητα στις εμπορικές υποθέσεις και οριστική δέσμευση στον έρωτα. Μια ταραγμένη ή δυσάρεστη συνέλευση σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε απογοήτευση.

Συνεταιρισμός: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είχατε συνεταιρισμό με έναν άντρα, προβλέπονται αβέβαιες χρηματικές συναλλαγές. Αν ο συνεταίρος σας ήταν γυναίκα, σημαίνει πως θ' αναμιχθείτε σε κάποια υπόθεση που θα την κρατήσετε μυστική από το περιβάλλον σας. Αν δείτε πως διαλύσατε κάποιο ανεπιθύμητο συνεταιρισμό, σημαίνει πως όλα θα είναι ευνοϊκά για σας. Αν όμως ο συνεταιρισμός ήταν επιθυμητός, σημαίνει πως θα μάθετε ανησυχητικά νέα και θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

Συνήγορος: Αν δείτε πως συνηγορούσατε σε κάποια υπόθεση, σημαίνει ότι θα μείνετε πιστός στα ενδιαφέροντα σας και θα φερθείτε τίμια απέναντι στο κοινό που επηρεάζεται από αυτά τα ενδιαφέροντα" επίσης, θα τηρήσετε το λόγο σας σ' ό,τι αφορά τις υποσχέσεις που έχετε δώσει σε φίλους σας.

Σύννεφα: Αν ονειρευτείτε πως είδατε ουρανό στοτεινιασμένο από βαριά σύννεφα, είναι προμήνυμα ατυχίας και κακού χειρισμού. Αν δείτε πως έβρεχε, σημαίνει φασαρίες και αρρώστια. Αν δείτε λαμπρά διάφανα σύννεφα με τον ήλιο να λάμπει μέσα απ' αυτά, θα σημειώσετε επιτυχία, ύστερα όμως από πολλά εμπόδια. Αν δείτε σύννεφα μαζί με λαμπερά αστέρια, σημαίνει πως θα έχετε φευγαλέες χαρές και μικρές προόδους.

Συνοδεία: Αν δείτε στ' όνειρο σας μια συνοδεία, προβλέπεται πως θα έχετε αμφιβολίες για το αν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Αν δείτε συνοδεία κηδείας, σημαίνει πως η λύπη σας πλησιάζει γρήγορα και θα επισκιάσει τις απολαύσεις και τις χαρές σας. Αν δείτε πως παρακολουθούσατε ή παίρνατε μέρος σε συνοδεία που κρατά αναμμένους δαυλούς (λαμπαδηφορία), σημαίνει πως θ' απορροφηθείτε από διασκεδάσεις και θα παραμελήσετε το σκοπό σας.

Συνοδός φέρετρου: Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα συνοδό φέρετρου, σημαίνει πως κάποιος εχθρός σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα, αμφισβητώντας συνεχώς την ακεραιότητα σας. Ακόμη, σημαίνει πως θα αμφισβητήσετε ορισμένες αξίες και θα γίνετε αντιπαθητικός (-ή) στους φίλους σας.

Συνταγματάρχης: Αν ονειρευτείτε πως είδατε ή πως διοικούσασταν από συνταγματάρχη, σημαίνει ότι δε θα επιτύχετε να αναδειχτείτε τόσο στους κοινωνικούς όσο και στους επιχειρηματικούς κύκλους. Αν δείτε πως είσαστε συνταγματάρχης, σημαίνει ότι θα μηχανευτείτε τρόπους για να κρατήσετε μια θέση πάνω από εκείνες των φίλων σας ή των γνωστών σας.

Σύνταξη: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πήρατε σύνταξη, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως δεν μπορέσατε να πάρετε σύνταξη, θα στενοχωρηθείτε από κάποια υπόθεση σας και από τη διακοπή φιλικών δεσμών.

Σύντροφος: Αν ονειρευτείτε πως είδατε σύζυγο, σημαίνει μικρές αγωνίες και πιθανή αρρώστια. Αν είδατε στ' όνειρο σας κοσμικούς συντρόφους, είναι σημάδι ότι θα τραβήξουν την προσοχή σας επιπόλαιες διασκεδάσεις, εμποδίζοντας σας από την εκτέλεση των καθηκόντων σας.

Σύρμα: Αν δείτε σύρμα στον ύπνο σας, σύντομα θα κάμετε κοντινά ταξίδια. Παλιό ή σκουριασμένο σύρμα, είναι σημάδι νευρικότητας. Το να δείτε περίφραξη με σύρμα, σημαίνει ότι θα ξεγελαστείτε σε μια εμπορική συναλλαγή που έχετε στο πρόγραμμα σας.

Σύριγγα: Το να δείτε στον ύπνο σας σύριγγα, είναι σημάδι πως η σοβαρή και επικίνδυνη κατάσταση συγγενούς σας τελικά δεν ήταν τόσο άσχημη όσο εμφανιζόταν. Σπασμένη σύριγγα σημαίνει κακή υγεία και στενοχώρια για κάποιο επαγγελματικό λάθος.

Σύρσιμο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σερνόσαστε στο έδαφος, και χτυπήσατε το χέρι σας, μπορείτε να περιμένετε να σας αναθέσουν ταπεινωτικά καθήκοντα. Αν δείτε πως σερνόσαστε πάνω σε τραχύ έδαφος και πέτρες, είναι σημάδι ότι δεν επωφεληθήκατε κατάλληλα από κάποιες ευκαιρίες. Μια νέα γυναίκα, μετά από ένα τέτοιο όνειρο, αν δεν προσέξει τη συμπεριφορά της, θα χάσει το σεβασμό του αγαπημένου της. Αν δείτε πως σερνόσαστε στη λάσπη μαζί με άλλους, σημαίνει ύφεση στις επιχειρήσεις και απώλεια εμπορικής πίστης. Οι φίλοι σας θα σας επικρίνουν από δικό σας φταίξιμο.

Σφάζω: Αν δεις ότι σε σφάζουν θα χάσεις κάποιον στενό συγγενή ή φίλο, αν είσαι γονιός και δεις ότι σε σφάζουν κάτι κακό θα πάθει κάποιο παιδί σου, αν είσαι ερωτευμένος/η θα σε προδώσει το ταίρι σου. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη θα κάνεις κάτι κακό και θα χάσεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν εσύ σφάζεις κάποιον, μάσα στην οικογένεια σου θα γίνει κάποιος γάμος στον οποίο εσύ δεν θα είσαι σύμφωνος.

Σφήκες: Αν δεις πολλές σφήκες μαζί στο σπίτι σου και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις ένα πολύ κακό γάμο, αν είσαι παντρεμένος η γυναίκα σου θα μπλέξει με άσχημες παρέες και θα πάθει κακό. Αν σε τσιμπάνε οι σφήκες μεγάλες καταδρομές από τους εχθρούς σου. Αν τις δεις αλλού εκτός σπιτιού ή θα χάσεις αγαπημένο σου άτομο ή θα μπλέξεις με κακούς ανθρώπους και θα συκοφαντηθείς για λάθη άλλων.

Σφουγγάρι: Προσπάθεια να σας παραπλανήσουν σημαίνει το σφουγγάρι στ' όνειρο σας. Αλλά και σφουγγάρι του μαυροπίνακα, αν ονειρευτείτε πως χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα κάποιας δολοπλοκίας.

Σφήνα: Όνειρο στο οποίο θα ιδείτε σφήνα, προμηνά πως θα έχετε φασαρίες σε εμπορικές διαδικασίες που θα γίνουν η αφορμή να διακόψετε συγγενικές σχέσεις. Χωρισμός εραστών ή φίλων είναι πιθανός ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο, θα μπει δηλαδή και στην πραγματικότητα μια σφήνα ανάμεσα τους.

Σφυγμός: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε το σφυγμό σας, σημαίνει πως είναι καιρός να προσέξετε περισσότερο τις υποθέσεις σας και την υγεία σας. Αν δείτε πως παίρνατε το σφυγμό άλλων, σημαίνει πως το παρατραβάτε στον τομέα των απολαύσεων.

Σφυρί: Αν ονειρευτείτε σφυρί, σημαίνει πως θα χρειαστεί να υπερνικήσετε κάποια σοβαρά εμπόδια στην προσπάθεια σας να βάλετε γερά θεμέλια στην περιουσία και την τύχη σας.

Σφυρίχτρα: Αν ακούσατε σφύριγμα στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι μια αθώα διασκέδαση θα έχει σαν αποτέλεσμα να ματαιωθούν τα σχέδια σας. Αν δείτε πως σφυρίζατε εσείς, προμηνύεται ευχάριστο γεγονός όπου θα λάμψετε με την παρουσία σας. Αυτό το όνειρο, για νέα γυναίκα, σημαίνει ανάρμοστη συμπεριφορά και αποτυχία στους σκοπούς της.

Σχεδία: Αν δείτε στ' όνειρο σας σχεδία, σημαίνει πως θα ανακατευτείτε σε υποθέσεις που θα είναι προσοδοφόρες. Αν δείτε πως πλέατε πάνω σε σχεδία, προβλέπονται αβέβαια ταξίδια. Αν όμως φτάσατε στον προορισμό σας, σίγουρα θα έχετε καλή τύχη. Αν δείτε πως η σχεδία έσπασε, σημαίνει πως εσείς ή κάποιος φίλος σας θα υποφέρετε από ατύχημα ή πως κάποια αρρώστια θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα.

Σχοινί: Σχοινί, σε όνειρο, σημαίνει μπερδεμένες επιχειρήσεις και αβεβαιότητα στον έρωτα. Αν δείτε ότι είστε δεμένος με σχοινί, είναι σημάδι ότι θα υποκύψετε στον έρωτα παρά την πεποίθηση σας για το αντίθετο. Αν κόψατε σχοινί, σημαίνει ικανότητα να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Αν είδατε πως δέσατε άλογο με σχοινί, είναι σημάδι ότι θα μπορέσετε, με τη δύναμη σας, να επιβάλετε στους άλλους τις δικές σας επιθυμίες. Αν ονειρευτείτε ότι περπατούσατε πάνω σε σχοινί, είναι προμήνυμα ότι θα μπλεχτείτε σε επικίνδυνες υποθέσεις και με έκπληξη σας θα δείτε ότι επιτύχατε. Το να δείτε άλλους να περπατάνε σε σχοινί, σημαίνει ότι θα ωφεληθείτε από προσπάθειες άλλων. Αν δείτε πως πηδούσατε σχοινάκι, σημαίνει ότι θα ξαφνιάσετε τους γνωστούς σας με τις απίθανες παρεκτροπές σας. Αν ονειρευτείτε πως ρίχνατε σχοινί σε κάποιους που ήταν κάτω από σας, σημαίνει ότι μερικές πράξεις σας, που δεν φαίνονται σωστές στους φίλους σας, είναι ευχάριστες για σας. Για μια νέα κοπέλα που θα δει πως έκανε το ίδιο, σημαίνει ότι οι απολαύσεις της δεν θα της βγουν σε καλό.

Σχολείο: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βρισκόσαστε στο σχολείο, σημαίνει πως θα διακριθείτε στα γράμματα. Αν δείτε πως είστε νέος και βρισκόσαστε στο σχολείο, σημαίνει πως οι λύπες και οι δυσκολίες θα σας κάνουν να αναπολήσετε το ξέγνοιαστο παρελθόν. Αν ονειρευτείτε πως διδάσκατε σε σχολείο, σημαίνει πως έχετε κλίση για τα γράμματα, αλλά οι συνθήκες της ζωής θα σας εμποδίσουν ν' ασχοληθείτε με αυτά στο άμεσο μέλλον. Αν ονειρευτείτε πως επισκεφθήκατε το σχολείο όπου πηγαίνατε παιδιά, προβλέπεται πως τη ζωή σας θα σκιάσουν ορισμένες απογοητεύσεις.

Σωλήνες: Οι σωλήνες στ' όνειρο αντιπροσωπεύουν γαλήνη και άνεση μετά από αγώνες. Σωλήνες υπονόμου, φωταερίου κλπ. αντιπροσωπεύουν ασυνήθιστη ευημερία για την κοινωνία στην οποία ζείτε. Παλιοί και σπασμένοι σωλήνες αντιπροσωπεύουν κακή υγεία και στασιμότητα στις επιχειρήσεις.

Σωφρονιστήριο: Προμήνυμα ζημιάς από κάποιο περιστατικό είναι το να δείτε πως βρισκόσαστε σε σωφρονιστήριο.


Τ
Ταβάνι: Αν το ταβάνι του δωματίου σου το βλέπεις ψηλό και ωραίο, θα πραγματοποιηθούν οι ελπίδες σου, ή θα πάρεις προαγωγή. Ακόμα μπορεί να έχεις καλές ειδήσεις ή να σε επαινούν με τον χαρακτήρα σου. Αν είναι χαμηλό και σε πνίγει τότε θα συμβούν τα αντίθετα. Αν πέφτει και σε πλακώνει το ταβάνι θα ακούσεις κακολογίες για το άτομο σου άδικες, ή άνθρωποι που σου έχουν δανείσει λεφτά θα σου φερθούν άσχημα, ή αντίπαλοι σου θα σε πικράνουν στην δουλειά σου.

Τάβλι: Αν είδατε στον ύπνο σας πως παίζατε τάβλι, σημαίνει πως θα συναντήσετε μη φιλική υποδοχή, σε επίσκεψη που θα κάνετε, αλλά, χωρίς να το καταλάβετε, θα κερδίσετε φιλίες που θα διαρκέσουν πολύ. Αν δείτε πως χάσατε στο παιχνίδι, θα σταθείτε άτυχος με ανθρώπους που τους προσφέρατε την αγάπη σας, και οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν σε κατάσταση εκκρεμότητας.

Ταινία ασθένεια: Αν ονειρευτείτε ότι πάσχετε από ταινία εσείς, ή ότι είδατε το σκουλήκι αυτής της ασθένειας, είναι σημάδι ανεπιθύμητων περιστατικών και κακής υγείας.

Ταμίας: Αν δείτε ταμία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι άλλοι θα διεκδικήσουν τα κτήματα σας. Αν δείτε πως οφείλετε, χρήματα σε ταμία, θα προσπαθήσετε να εξαπατήσετε κάποιο πλούσιο πρόσωπο.

Ταξίδι: Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε. Το να δείτε πως κάνατε ένα δύσκολο και επιζήμιο ταξίδι, είναι σημάδι άπιστου έρωτα και ανικανότητας.

Ταπείνωση: Αν δείτε ότι βρεθήκατε σε ταπεινωτική θέση, σημαίνει ότι η υπόληψη σας διατρέχει κίνδυνο και οι εχθροί σας προσπαθούν να σας επισκιάσουν. Αν ονειρευτείτε ότι σας ταπεινώνουν, σημαίνει πως θα μάθετε άσχημα νέα, που θα χαλαρώσουν τις έντονες προσπάθειες σας να α- αναρριχηθείτε στα ύψη της ευημερίας. Αν δείτε άλλους να ταπεινώνονται, είναι σημάδι φιλονικίας και ψεύτικων σχέσεων ανάμεσα στους φίλους σας.

Τατουάζ: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε τατουάζ στο σώμα σας, προβλέπονται δυσκολίες και προβλήματα που θα σας αναγκάσουν να λείψετε από το σπίτι σας γι' αρκετόν καιρό. Το να δείτε στον ύπνο σας άλλους να έχουν τατουάζ, σημαίνει ότι ! θα γίνετε αντικείμενο ζήλιας. Αν δείτε ότι εσείς κάνατε σε άλλους τατουάζ, είναι σημάδι ότι θ' αποξενωθείτε από φίλους για να ικανοποιήσετε περίεργες επιθυμίες σας.

Ταύρος: Αν δείτε στ' όνειρο σας να σας κυνηγάει ταύρος, είναι σημάδι πως ο φθόνος και η ζήλια των ανταγωνιστών σας θα δημιουργήσουν διαταραχή στη δουλειά σας και θα σας αναστατώσουν. Αν μια νέα γυναίκα δει πως συνάντησε ταύρο, θα της γίνει πρόταση γάμου, αλλά, απορρίπτοντας αυτή την πρόταση, θα καλυτερεύσει την τύχη της. Αν δείτε ταύρο να τρυπά με τα κερατά του άνθρωπο, κακοτυχία από την ασύνετη χρήση της περιουσίας άλλου θα σας πλήξει. Αν ονειρευτείτε λευκό ταύρο, σημαίνει ότι θα ανεβείτε σε επίπεδο ζωής ανώτερο από το επίπεδο εκείνων που επιμένουν να θεοποιούν τα υλικά αγαθά. Ο λευκός ταύρος σημαίνει συνήθως κέρδος.

Ταφή: Αν δείτε πως παραβρεθήκατε σε κηδεία συγγενή, είναι σημείο υγειών σχέσεων, αν ο ήλιος έλαμπε πάνω απ' την πομπή' ίσως μάλιστα να υπάρξει ευτυχισμένος γάμος κάποιου από αυτούς. Αν όμως έβρεχε και επικρατούσε άσχημος καιρός, αρρώστια και κακά μαντάτα για κάποιον απόντα θα έρθουν γρήγορα, και στις επιχειρήσεις θα ύπαρξη ύφεση. Αν δείτε ταφή με πένθιμες τελετές ή θλιμμένες φάτσες, είναι σημάδι εχθρικού περιβάλλοντος, ή ότι γρήγορα θα σχηματιστεί γύρω σας ένα τέτοιο περιβάλλον.

Τάφος: Ένας καινουργιοχτισμένος τάφος στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα υποφέρετε από τις απροσεξίες των άλλων. Αν δείτε πως επισκεφθήκατε έναν καινουργιοχτισμένο τάφο, σημαίνει ότι ένα σοβαρό άτομο σας απειλεί. Αυτό το όνειρο φέρνει κακοτυχία στις επαγγελματικές συναλλαγές και στην υγεία. Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε πάνω σε τάφους, σημαίνει πρόωρο θάνατο ή άτυχο γάμο. Αν δείτε πως κοιτάζατε μέσα σε έναν άδειο τάφο, προβλέπονται απογοητεύσεις και απομάκρυνση από καλούς φίλους. Αν δείτε γνωστό σας πρόσωπο μέσα σε τάφο με σκεπασμένο το σώμα (εκτός του κεφαλιού) με χώμα, σημαίνει πως κάποιο πρόβλημα θα απασχολήσει αυτό το πρόσωπο και πως εσείς κινδυνεύετε να χάσετε την περιουσία σας. Αν δείτε το δικό σας τάφο, σημαίνει πως οι εχθροί σας προσπαθούν να σας υπονομεύσουν και πως αν δεν προσέξετε, θα τα καταφέρουν. Αν ονειρευτείτε πως σκάβατε έναν τάφο, είναι προμήνυμα πως οι εχθροί σας θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, υπονομεύοντας κάποια προσπάθεια σας. Αν όμως δείτε πως τελειώσατε τον τάφο, τότε θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες. Αν έλαμπε ο ήλιος όταν τον σκάβατε, σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο σας φάνηκαν στην αρχή. Αν ξαναγυρίσατε στον τάφο για να θάψετε ένα πτώμα που αφήσατε εκεί και το πτώμα είχε εξαφανιστεί, τότε θα έχετε φασαρίες από εκεί που δεν το περιμένετε. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως νυχτώθηκε σε νεκροταφείο και κοιμήθηκε σε έναν ανοιχτό τάφο, σημαίνει ότι θ' αντιμετωπίσει πολλές λύπες και απογοητεύσεις λόγω θανάτου ή άπιστων φίλων. Ίσως ακόμη χάσει στην αγάπη και της συμβούν πολλά δυσάρεστα γεγονότα. Αν δείτε νεκροταφείο όπου υπάρχουν μόνο οι πλάκες των τάφων, σημαίνει μεγάλη λύπη και εξάρτηση προς το παρόν' θα ακολουθήσουν όμως καλύτερες μέρες, αν αγωνιστείτε σκληρά. Αν δείτε το δικός σας πτώμα μέσα σε τάφο, προμηνύεται απελπιστική καταπίεση.

Ταχυδακτυλουργία: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνατε τον ταχυδακτυλουργό ή βλέπατε άλλους να εκτελούν ταχυδακτυλουργίες, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε κατάσταση λόγω της οποίας θα χρειαστεί να ξοδέψετε όλες σας τις δυνάμεις για ν' απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις ευθύνες.

Ταχυδρόμος: Αν δείτε στ' όνειρο σας ταχυδρόμο να έρχεται με τα γράμματα σας, σημαίνει ότι σύντομα θα λάβετε νέα από ένα πρόσωπο με αντιπαθητικό και δυσάρεστο χαρακτήρα. Αν δείτε ότι σας προσπέρασε χωρίς να σας δώσει γράμματα, σημαίνει ότι θα σας συμβεί κάτι που θα σας ρίξει σε μελαγχολία. Το να δείτε στον ύπνο σας ότι παραδίνατε γράμματα στον ταχυδρόμο, είναι προμήνυμα ότι θα πληγωθείτε από το μίσος και τη ζή-λεια τρίτων.

Τελωνείο: Αν δείτε στ' όνειρο σας τελωνείο, σημαίνει ότι θα έχετε αντιζηλίες και άμιλλα στις δουλειές σας. Αν δείτε πως μπήκατε σε τελωνείο, είναι προμήνυμα ότι θα σας προσφερθεί, ή θα αγωνιστείτε για μια θέση που από καιρό επιθυμούσατε. Αν όμως δείτε ότι εγκαταλείπετε τελωνείο, σημαίνει απώλεια θέσης, δουλειάς ή αποτυχία να εξασφαλίσετε κάποιο επιθυμητό πράγμα.

Τέρας: Αν ονειρευτείτε πως σας κυνηγάει ένα τέρας, σημαίνει πως λύπη και ατυχία θα επηρεάσουν το άμεσο μέλλον σας. Αν δείτε πως σκοτώνατε ένα τέρας, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους εχθρούς σας και θα ανεβείτε σε εξέχουσα θέση.

Τηλεγράφημα: Αν δείτε στ' όνειρο σας τηλεγράφημα, είναι προμήνυμα ότι θα αναλάβετε ένα πολύ παρακινδυνευμένο έργο, που, αν θα εκπληρωθεί με επιτυχία, θα σας γεμίσει με πλούτο και τιμές. Αν δείτε πως λάβατε τηλεγραφήματα, σημαίνει πως σύντομα θα φτάσει στα χέρια σας ένα σπουδαίο μήνυμα, που θα προκαλέσει δυσάρεστα σχόλια. Αν δείτε πως σας φέρανε κάποιο τηλεγράφημα, είναι σημάδι ότι σύντομα θα συνδεθείτε με πρόσωπο κακού χαρακτήρα και ότι φιλικό άτομο θα διαστρεβλώσει ζητήματα που σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Αν ονειρευτείτε πως στείλατε τηλεγράφημα, είναι σημάδι ότι θ' αποξενωθείτε από πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και ακόμα ότι οι επιχειρήσεις σας δεν θα είναι αποδοτικές. Αν δείτε ότι βρισκόσαστε σε τηλεγραφείο, προμηνύεται κακοτυχία.

Τηλέφωνο: Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θ' αναμιχθούν στις υποθέσεις σας. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά στο τηλέφωνο σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο ζήλιας, αλλά θα τα καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές επιδράσεις. Αν δεν μπορούσε ν' ακούσει καλά στο τηλέφωνο, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να χάσει τον εραστή της.

Τηλεσκόπιο: Αν ονειρευτείτε τηλεσκόπιο, είναι σημάδι δύσκολης εποχής για τους ερωτευμένους και τους οικογενειάρχες. Οι επιχειρήσεις θα είναι ασταθείς και θα έχουν προβλήματα. Αν δείτε πως κοιτούσατε τους πλανήτες με ένα τηλεσκόπιο, σημαί- νει ευχάριστο ταξίδι, αλλά που θα σας κοστίσει πάρα πολύ. Ένα σπασμένο ή άχρηστο τηλεσκόπιο προλέγει ότι πρέπει να σας περιμένουν προβλήματα έξω από τα συνηθισμένα.

Τζάμι: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κοιτάζατε μέσα από τζάμι, σημαίνει πως πικρές απογοητεύσεις θα σκιάσουν τις ωραιότερες ελπίδες σας. Το να δείτε πως καθρεφτιζόσαστε σ' ένα τζάμι, σημαίνει πως θ' υπάρξουν απιστίες και αδιαφορία στις συζυγικές σας σχέσεις. Αν δείτε ένα άλλο πρόσωπο να καθρεφτίζεται μαζί με το δικό σας, σημαίνει πως ζείτε διπλή ζωή και πως θα εξαπατήσετε τους φίλους σας. Αν ονειρευτείτε πως σπάσατε το τζάμι ενός καθρέφτη, σημαίνει πως σύντομα θα έχετε ένα σοβαρό ατύχημα, ίσως θανατηφόρο. Αν δείτε πως σπάσατε γυάλινα πιάτα ή τζάμια παραθύρων, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα έχουν άσχημο τέλος. Αν δείτε πως κρατούσατε σπασμένο γυαλί, σημαίνει πως θα σας θαυμάσουν για την εξυπνάδα και το ταλέντο σας. Αν δείτε πως κάνατε δώρα από κομμένο τζάμι, σημαίνει πως θα έχετε ατυχίες στις επιχειρήσεις σας. Για μια παντρεμένη γυναίκα που ονειρεύτηκε πως είδε τον άντρα της σε καθρέφτη, σημαίνει πως θα δημιουργηθούν προβλήματα στη συζυγική της ζωή λόγω δικής της επιπολαιότητας. Αν δείτε πως βλέπατε καθαρά μέσα από ένα τζάμι, σύντομα θα προσληφθείτε, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε φιλότιμα. Αν το τζάμι ήταν θαμπό, είναι σημάδι πως η τύχη δεν σας βοηθά. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ξένους άντρες να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως θ' αποκαλυφθούν προσωπικά της μυστικά προσβλητικά για το άτομο της. Για τον άντρα που θα ονειρευτεί ξένες γυναίκες να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως θα καταστρέψει την υγεία και τις επιχειρήσεις του από απερίσκεπτες ενέργειες.

Τηγανίτα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε τηγανίτες, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε όλες τις τρέχουσες υποθέσεις. Αν δείτε πως φτιάχνατε τηγανίτες, σημαίνει πως θα έχετε οικονομία και ευημερία στο σπίτι σας.

Τίγρης: Αν ονειρευτείτε ότι μια τίγρη ερχόταν κατ' επάνω σας, σημαίνει πως θα καταπιεσθείτε από εχθρούς. Αν σας επιτέθηκε, είναι προμήνυμα αποτυχίας και κατάθλιψης. Αν καταφέρατε να την αποκρούσετε ή να την σκοτώσετε, είναι σημάδι επιτυχίας σε ότι καταπιαστείτε. Αν δείτε στον ύπνο σας τίγρη να απομακρύνεται από κοντά σας, είναι μια ένδειξη ότι θα ξεπεράσετε κάθε δυσκολία και θα σημειώσετε άνοδο πέρα από κάθε προσδοκία. Αν δείτε τίγρη σε κλουβί, σημαίνει ότι θα παραπλανήσετε τους αντιπάλους σας. Το να ονειρευτείτε χαλιά από δέρμα τίγρης, είναι σημάδι ότι βρίσκεστε στο δρόμο για να ευχαριστηθείτε και ν' απολαύσετε μεγάλη πολυτέλεια.

Τιμωρία: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας επιβάλανε μια τιμωρία, σημαίνει πως οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας θα σας κάνουν να επαναστατήσετε. Αν δείτε πως εξαγοράσατε την ποινή σας, προβλέπεται αρρώστια και χρηματική απώλεια. Αν αποφύγατε την πληρωμή, σημαίνει πως θα νικήσετε σε κάποιο διαγωνισμό. Ακόμη: αν ονειρευτείτε πως τιμωρηθήκατε, σημαίνει ότι δεν υπήρξατε προσεκτικός στη διαχείριση των υποθέσεων σας. Αν ονειρευτείτε πως τιμωρήσατε κάποιον άλλον, σημαίνει ότι θα έχετε έναν κακότροπο σύντροφο είτε στην επιχείρηση είτε στο γάμο. Για τους γονείς που θα ονειρευτούν πως τιμώρησαν τα παιδιά τους, είναι σημάδι ότι θα είναι ελαστικοί στον τρόπο που θα τα διορθώνουν, αλλά: θα καταφέρουν να τ' αναθρέψουν τίμια.

Τιρμπουσόν: Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα ξεβουλωτήρι, είναι ένδειξη ανικανοποίητου πνεύματος, και θα πρέπει να θεωρήσετε αυτό το όνειρο σαν προειδοποίηση για να συμμαζέψετε τις επιθυμίες σας, γιατί είναι πιθανόν να σας οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους. Αν ονειρευτείτε πως σπάσατε ένα ξεβουλωτήρι ενώ το χρησιμοποιούσατε, είναι ένδειξη επικίνδυνου περιβάλλοντος, και θα πρέπει να θέσετε σ' ενέργεια τη·δύναμη της θέλησης σας για να εγκαταλείψετε τις ανθυγιεινές τάσεις.

Τοίχος: Αν ονειρευτείτε ότι ένας τοίχος εμποδίζει την πρόοδο σας, σίγουρα θα υποκύψετε σε κακόβουλες επιρροές και θα υποστείτε το χάσιμο μιας σπουδαίας νίκης στις επιχειρήσεις σας. Το να δείτε πως πηδάτε έναν τοίχο, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε τα εμπόδια και θα κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Αν δείτε πως γκρεμίζατε τοίχο, θα νικήσετε τους εχθρούς σας. Αν χτίζατε έναν τοίχο, είναι σημάδι προσεχτικών σχεδίων και σταθερό- ποίησης περιουσίας, καθώς και εξουδετέρωσης των εχθρών. Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι περπατούσε πάνω σ' έναν τοίχο, σημαίνει πως το μέλλον της θα είναι εξασφαλισμένο. Αν είδε πως κρυβόταν πίσω από τοίχο, σημαίνει πως θα ντραπεί για τυχόν σχέσεις και συναναστροφές της.

Τοκετός: Αν μια γυναίκα δει πως γέννησε, είναι προμήνυμα ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί. Για μια ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ήταν λεχώνα, σημαίνει άσχημες μεταβολές προς το χειρότερο, τόσο στη φήμη όσο και στην περιουσιακή κατάσταση.

Τούνελ: Για τους ερωτευμένους και τους επιχειρηματίες που θα ονειρευτούν πέρασμα μέσα από τούνελ, δεν είναι καλός οιωνός. Αν δείτε πως είστε μέσα στο τούνελ και ένα τραίνο έρχεται κατ' επάνω σας, είναι προμήνυμα ασθένειας και αλλαγής επαγγέλματος. Το να δείτε ότι περνάτε μέσα από τούνελ με αυτοκίνητο, σημαίνει αποτυχημένες επιχειρήσεις, καθώς και δαπανηρά ταξίδια με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τουρίστες: Αν δείτε στ' όνειρο σας τουρίστες, σημαίνει ατέλειωτους διακανονισμούς στις επιχειρήσεις και αγωνία στον έρωτα. Αν ονειρευτείτε ότι είστε εσείς τουρίστας, είναι σημάδι ότι θα απασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας αποτραβήξουν από το συνηθισμένο περιβάλλον σας.

Τουρσί: Αν δείτε στ' όνειρο σας τουρσί, σημαίνει πως θα κάνετε ανώφελες ενέργειες, αν δεν επιστρατεύσετε όλες τις σωματικές και πνευματικές σας δυνάμεις. Για την κοπέλα που θα δει πως έτρωγε τουρσί, προβλέπεται σταδιοδρομία χωρίς αξιώσεις. Οι ερωτευμένοι που θα ιδούν στ' όνειρο τους τουρσί, πρέπει να περιμένουν κλυδωνισμούς στο δεσμό τους, που όμως θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Η κοπέλα που θα δει πως ήθελε να φάει ή έτρωγε τουρσί, θ' αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς που θα της δημιουργήσουν προβλήματα, εκτός αν φανεί προσεκτική στις προσωπικές της υποθέσεις. Χαλασμένο τουρσί σημαίνει απογοητευτικές ασχολίες και ερωτικούς καβγάδες.

Τουφέκι: Αυτό είναι ένα όνειρο που προλέγει δοκιμασίες. Αν ακούσατε πυροβολισμό, σημαίνει πως θα χάσετε τη δουλειά σας. Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, είναι ένα προμήνυμα ότι θα τα διαχειριστούν λανθασμένα. Αν δείτε πως πυροβολήσατε κάποιον με τουφέκι, θα χάσετε την εκτίμηση που έχουν για σας οι άλλοι. Αν σας πυροβόλησαν, θα ενοχληθείτε από πονηρά πρόσωπα και ί- σως από κάποια αρρώστια. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πυροβολισμό, προβλέπονται καβγάδες και δυσφήμιση λόγω της ροπής της στις απολαύσεις. Για μια παντρεμένη, προβλέπεται δυστυχία εξαιτίας άλλων γυναικών.

Τραγούδι: Αν ακούσατε τραγούδια στ' όνειρο σας, σύντομα θ' απολαύσετε διασκέδαση και ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη, θα λάβετε καλά νέα από κάποιον που λείπει. Αν δείτε πως τραγουδούσατε την ώρα που βρισκόσαστε σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον, σημαίνει πως η ζήλεια θα σκιάσει την ευτυχία σας. Αν το τραγούδι ήταν θλιμμένο, σύντομα θα δυσαρεστηθείτε από την τροπή που θα πάρουν οι υποθέσεις σας. Τα πρόστυχα τραγούδια προμηνούν μεγάλες απώλειες.

Τράπεζα: Αν δείτε στον ύπνο σας κλειστούς γκισέδες τράπεζας, είναι προμήνυμα απωλειών σε επιχειρήσεις. Το δόσιμο χρυσών νομισμάτων σημαίνει ξεγνοιασιά" αν δείτε πως παίρνατε χρυσά νομίσματα, σημαίνει μεγάλα κέρδη και ευημερία. Αν δείτε ασημένια και χάρτινα νομίσματα, είναι ένδειξη ότι θα κερδίσετε ακόμη περισσότερη εκτίμηση και περιουσία, θα απολαμβάνετε τον ύψιστο σεβασμό όλων των τάξεων.

Τραπέζι: Αν βλέπεις τραπέζι χαλασμένο μέσα στο σπίτι σου στενάχωρες μέρες σε περιμένουν, αν βλέπεις πολλά τραπέζια στολισμένα μέσα σε αυτό οικογενειακές χαρές και άφθονα αγαθά μέσα στο σπίτι σου. Αν στρώνεις τραπέζι ή το ξεστρώνεις θα συναντηθείς με πολλούς φίλους, θα πάρεις χαρά αλλά κατόπιν μεγάλη στεναχώρια. Αν δεις τραπέζι και λείπουν τα πόδια του, πρόσεχε γιατί θα χάσεις λεφτά.  Αν δεις ότι κατασκευάζεις τραπέζια θα καταφέρεις στη ζωή σου ότι επιθυμείς, αν όμως τα καταστρέφεις πρόσεχε γιατί θα σε καταστρέψουν οι φίλοι σου.

Τραπέζι πνευματισμού: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δουλεύατε πάνω σε τέτοιο τραπέζι, προβλέπεται ατυχία για τα σχέδια και τις συμφωνίες σας. Αν δείτε πως δεν καταφέρνατε να γράψετε πάνω σε τραπεζάκι πνευματισμού, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα διότι θα παραμελήσετε τη δουλειά σας για τη διασκέδαση. Αν όμως δείτε πως μπορούσατε να γράψετε, σημαίνει πως θα έχετε καλά αποτελέσματα από μια καλοστημένη δουλειά.

Τρελός: Αν ονειρευτείτε πως είσαστε τρελός, σημαίνει καταστρεπτικά αποτελέσματα σε κάποια επιχείρηση, ή κακή υγεία, που ίσως φέρει ανεπιθύμητες αλλαγές στα σχέδια σας. Αν δείτε πως άλλοι ήταν τρελοί, σημαίνει πως θα υποφέρετε από οικονομικά προβλήματα. Ακόμη, ύστερα από αυτό το όνειρο θα πρέπει να προσέξετε πολύ την υγεία σας.

Τρέχω: Αν βλέπεις ότι τρέχεις εσύ και οι δικοί σου θα μάθετε κάποια νέα από κάποιο μακρινό αγαπητό πρόσωπο. Αν βλέπεις ότι τρέχεις με φόβο, σημαίνει ότι προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου και να απαλλαγείς από την στεναχώρια σου. Αν δεις ότι τρέχεις γυμνός δικοί σου άνθρωποι θα σε εξαπατήσουν. Αν δεις κόσμο πολύ να τρέχει φοβερές ταραχές και ξαφνικές ζημιές θα έχεις. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι παραβγαίνεις στο τρέξιμο με κάποιον θα χωρίσεις από τον εραστή σου, ή θα απατήσεις τον άντρα σου, ή θα σε κακολογήσουν για τις ηθικές σου αξίες δικαιολογημένα. Αν τρέχουνε ζώα κάποιο κίνδυνο θα περάσεις.

Τριαντάφυλλο: Αν βλέπεις τριαντάφυλλο ωραίο και με όμορφο χρώμα και είσαι ανύπαντρος θα έχεις μια σχέση ερωτική που θα καταλήξει σε ένα καλό γάμο. Αν το μυρίζεις και είναι και χρώματος κόκκινο θα σου κάνουν πολλές προτάσεις γάμου και θα είναι δική σου επιλογή πλέον ο γάμος. Αν είναι μαραμένο θα συμβούν τα αντίθετα. Αν κόβεις τριαντάφυλλα κάποιος θα σε αγαπήσει και εσύ θα αδιαφορήσεις. Αν αγκυλώνεσαι την ώρα που τα κόβεις θα αγαπήσεις εσύ και δεν θα σε αγαπήσουν. Αν μαδάς το τριαντάφυλλο και το καταστρέφεις οι ερωτικές σου υποθέσεις που κρατάς κρυφές θα μαθευτούν και θα γίνει σκάνδαλο. Αν δεις στεφάνι από τριαντάφυλλα σε περιμένουν πολλά ευχάριστα, αν στεφανώνεις όμως εσύ κάποιον με αυτό θα αρρωστήσει. Αν αυτός που στεφανώνεις είναι άρρωστος θα πεθάνει.

Τρίδυμα: Τα τρίδυμα, στ' όνειρο σας, είναι προμήνυμα επιτυχίας εκεί όπου περιμένατε αποτυχία. Για έναν άντρα που θα ονειρευτεί ότι η γυναίκα του γέννησε τρίδυμα, σημαίνει αίσιο τέλος κάποιας υπόθεσης έπειτα από μακρές διενέξεις. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε τρίδυμα να κλαίνε, είναι προμήνυμα πως γρήγορα θα συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχατε διαφορές, και αυτό θα σας φέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι είχε τρίδυμα, σημαίνει απώλεια στον έρωτα, αλλά κέρδος και επιτυχία στα περιουσιακά της ζητήματα.

Τριφύλλι: Αν δείτε πως περπατούσατε σε χωράφια μέσα από ευωδιαστό τριφύλλι, είναι ευνοϊκό όνειρο. Όλα τα πράγματα που επιθυμούσατε θα γίνουν προσιτά. Ακόμη, προιωνίζονται καλές σοδειές για τον αγρότη και πλούτος για τον νέο ή τη νέα. Αν δείτε κατεστραμμένους αγρούς με τριφύλλι, σημαίνει βάσανα και στεναγμούς. Αν απλώς ονειρευτείτε τριφύλλι, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα απολαύσετε την ευημερία. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είδε φίδι μέσα από πλούσιο τριφύλλι, είναι προάγγελμα ότι θα απογοητευθεί νωρίς στον έρωτα, και το περιβάλλον της θα είναι σκυθρωπό και αποθαρρυντικό, μόλο που στους φίλους της θα φαίνεται ιδιαίτερα τυχερή.

Τρόμος: Αν ονειρευτείτε ότι τρομάξατε για κάτι, είναι σημάδι απογοήτευσης και απώλειας. Το να δείτε ότι άλλοι τρόμαξαν, σημαίνει πως η ατυχία φίλων σας θα σας επηρεάσει πάρα πολύ. Αν δείτε πως είσαστε τρομαγμένος, σημαίνει πως θα πληγωθείτε σε δυστύχημα. Αν δείτε άλλους τρομαγμένους, θα βρεθείτε κοντά σε αθλιότητα και σε δυσάρεστες σκηνές. Όνειρα αυτού του είδους προκαλούνται από καταστάσεις εκνευρισμού και πυρετού, που οφείλονται είτε σε ελονοσία είτε σε διέγερση. Όταν τέτοια είναι η αιτία, εκείνος που είδε το όνειρο προειδοποιείται να λάβει άμεσα μέτρα για την εξάλειψη της αιτίας. Τέτοια όνειρα ή ονειροφαντασίες συμβαίνουν όταν ο ύπνος είναι ταραγμένος.

Τσάι: Αν ονειρευτείτε ότι βράζατε τσάι, είναι σημάδι ενοχής για αδιάκριτες ενέργειες και βαθιάς μεταμέλειας. Το να δείτε ότι πίνατε τσάι με άλλους, σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε ν' αλλάξετε τα συναισθήματα σας και θα θελήσετε να φανείτε χρήσιμος στα προβλήματα των άλλων. Αν δείτε πως χύθηκε το τσάι σας, είναι προμήνυμα οικογενειακής ανησυχίας. Το να δείτε ότι η τσαγιέρα σας ήταν άδεια, προλέγει δυσάρεστα κουτσομπολιά. Αν είχατε δίψα για τσάι, σημαίνει ότι θα σας εκπλήξουν αναπάντεχες επισκέψεις.

Τσεκούρι: Αν δείτε στ' όνειρο σας τσεκούρι, είναι προμήνυμα πως ό,τι θα απολαύσετε θα είναι καρπός των αγώνων και της δραστηριότητας σας. Αν δείτε άλλους να χρησιμοποιούν τσεκούρι, σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα είναι δραστήριοι και χαριτωμένοι, και όταν είναι κοντά σας θα σας κάνουν τη ζωή πολύ ευχάριστη. Για μια νέα γυναίκα που θα δει στον ύπνο της τσεκούρι, σημαίνει πως ο αγαπημένος της θα είναι άξιος άνθρωπος, αλλά όχι πολύ πλούσιος. Ένα σκουριασμένο ή σπασμένο τσεκούρι, σημαίνει αρρώστια και απώλεια χρημάτων και ιδιοκτησίας.

Τσιμπούρια: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε πάνω σας τσιμπούρια, είναι προάγγελμα κακοτυχίας και κακής υγείας. Αν είδατε πως σκοτώσατε τσιμπούρι, προμηνύεται ενόχληση από κακόβουλους εχθρούς. Αν είδατε μεγάλα τσιμπούρια πάνω σε ζώα, είναι προειδοποίηση για να προφυλαχτείτε από εχθρούς που προσπαθούν με αχρεία μέσα να σας καταστρέψουν.

Τσουκνίδα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περπατάτε ανάμεσα σε τσουκνίδες χωρίς να παθαίνετε τίποτα, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ευημερία. Αν δείτε πως οι τσουκνίδες σας τσιμπούν, σημαίνει πως θα δυσαρεστηθείτε από τον εαυτό σας και θα δυσαρεστήσετε και άλλους. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως περνά ανάμεσα από τσουκνίδες, σημαίνει πως θα της γίνουν προτάσεις γάμου από διαφορετικούς ανθρώπους και η απόφαση της θα την γεμίσει άγχος. Αν απλώς ονειρευτείτε τσουκνίδες, προβλέπονται άσχημες καταστάσεις και ανυπακοή από παιδιά ή υπηρέτες.

Τύμπανο: Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε τύμπανο από μακριά, σημαίνει ότι κάποιος ξενιτεμένος φίλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα ζητήσει τη βοήθεια σας. Το να δείτε τύμπανο, είναι σημάδι ευτυχίας, ειδικά για το ναύτη, τον αγρότη και τον έμπορο.

Τυπογραφείο: Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε τυπογραφείο, σας απειλούν συκοφαντία και ύβρη. Αν δείτε πως διευθύνατε τυπογραφείο, είναι σημάδι ατυχίας. Η κοπέλα που θα δει πως ο αγαπημένος της έχει δοσοληψίες με τυπογραφείο, θ' αποκτήσει έναν εραστή που δεν θα της αφιερώνει όσο χρόνο και χρήματα θα ήθελε εκείνη, και πως δε θα είναι αρκετά λογική για να καταλάβει που οφείλεται αυτή η συμπεριφορά του.

Τυρί: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώγατε τυρί, σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη απογοήτευση και λύπη. Κανενός είδους καλό δεν μπορείτε να ελπίζετε μετά από αυτό το όνειρο. Γενικά, το τυρί είναι κακός οιωνός.

Τυφλός: Αν ονειρευτείτε πως είστε τυφλός, σημαίνει ξαφνική αλλαγή από την ευμάρεια σε μια σχεδόν εξευτελιστική φτώχεια. Αν δείτε άλλους τυφλούς, σημαίνει ότι κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθεια σας.




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID